Imagini spectaculoase din ultima seara de Untold! Armin van Buuren a mixat 7 ore la festival

Publicat: 06 Aug. 2018, 14:29 Vedete

Cel mai mare festival de muzica electronica din Romania, UNTOLD, a ajuns la final. Timp de patru zile, zeci de mii de oameni din tara, dar si din strainatate s-au mutat la Cluj-Napoca, pentru muzica si distractie.

Ultima seara de UNTOLD a tinut spectatorii in picioare ore bune dupa rasarit. Trupa The Black Eyed Peas a facut un super-show in ultima zi de UNTOLD. Apoi a venit randul lui Armin van Buuren, care a urcat pe scena in jurul orei 2.

DJ-ul si-a incheiat recitalul la 9 dimineata si a promis ca va reveni si la anul. Ba chiar a transmis doua ore live pe contul personal de Facebook, o piesa compusa de el, pe care a dedicat-o clujenilor, dupa care a coborat in mijlocul multimii dand mana cu fanii.

Zeci de mii de oameni au venit la Cluj-Napoca în ultimele patru zile, pentru a se distra la UNTOLD, în condițiile în care au urcat pe scenă cele mai mari nume din industria în domeniu. Printre cei prezenti s-a numarat si Emil Boc, primarul Clujului. Paparazzii Ciao.ro l-au surprins alaturi de sotia lui, in timp ce fredona si dansa de mama focului printre festivalieri.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Aug. 2018, 14:29 Vedete
Pe aceeași temă