Armin van Buuren a făcut super show pe rooftop la Palatul Parlamentului!

Publicat: 29 Jun. 2021, 00:50 Vedete

Dacă tot s-a dat startul evenimentelor și distracției, azi, amatorii de party-uri și festivaluri au avut parte de o surpriză de proporții! Armin van Buuren a cântat doar pentru ei!

În cadrul conferinței de presă organizate la Palatul Parlamentului, pentru Saga Festival, s-a anunțat, în exclusivitate, și organizarea evenimentului Sound of Bucharest, pe 25 septembrie, în Piața Constituției. Artistul care va deschide seria evenimentelor anuale este celebrul DJ olandez Armin van Buuren, care revine în fața publicului din București după 7 ani și pregătește cel mai mare și spectaculos solo show din Europa. În fiecare an, un alt artist internațional celebru va fi prezent pe scenă Sound of Bucharest.

Armin le-a făcut o surpriză invităților la conferință și a venit în România pentru a-i întâlni și pentru a face anunțul personal. Totodată, cei prezenți s-au bucurat de un live set pregătit special pentru ei și astfel de un mic preview al evenimentului grandios care va avea loc la finalul lunii septembrie. Așadar, celebrul artist internațional a făcut super show pe rooftop-ul de la Palatul Parlamentului.

“A trecut prea mult timp de când am stat departe de scenă, peste 18 luni fără să mă bucur de energia fanilor. Am o conexiune specială cu oamenii din România, ne leagă pasiunea pentru muzica pe care o iubim. Este ceva unic încât aș putea scrie o carte. Sunt încântat să mă întorc în București după 7 ani, la Sound of Bucharest, pe 25 septembrie, în Piața Constituției, un loc iconic, în care au performat atât de mulți artiști mari, precum Roger Waters și Bon Jovi. Va fi un weekend special, care va celebra întoarcerea noastră la viață, pregătesc un set unic și deja lucrez cu câțiva artiști pe care îmi doresc să-i aduc în România. Așa că este un vis devenit realitate, sunt foarte, foarte fericit”, a spus Armin van Buuren.

Armin van Buuren este unul dintre cei mai renumiți DJ și producători la nivel mondial, multiplu câștigător al titlului de cel mai bun DJ din lume. De-a lungul timpului, a lansat hituri cunoscute și extrem de apreciate în întreaga lume și a adus show-uri incendiare pe toate marile scene ale lumii și seria de concerte A State of Trance. Este unul dintre cei mai iubiți artiști atât în România, cât și la nivel internațional, iar pe 25 septembrie va fi din nou în fața publicului care îl așteaptă cu atât de mare căldură și entuziasm.

Publicat: 29 Jun. 2021, 00:50 Vedete
Pe aceeași temă