Unde s-a oprit Alex Bodi prima oară după ce a ieșit din arest. Ea i-a ”topit” inima de fericire!

Publicat: 14 nov. 2021, 11:07 Autor: Maria Apostol Vedete

Alex Bodi a ieșit din arest și a fost plasat sub control judiciar. Primul lucru pe care și l-a dorit să-l facă a fost să petreacă timp alături de fetița lui cea mică. 

Timp de 30 de zile a stat Alex Bodi în arest, departe de familie și cei dragi. La scurt timp după ce a ajuns în Capitală, musculosul nu s-a întâlnit cu iubita, așa cum mulți ar fi așteptat, ci cu fiica lui cea mică, Selena, cu care are o legătură tată-fiică “mai puternică decât orice”, așa cum el afirmă.

Prima „ieșire în lume” pe care fostul soț al Biancăi Drăgușanu a bifat-o, după perioada de arest, a fost chiar alături de micuță. Cei doi s-au bucurat de o plimbare pe cinste prin mall, iar pungile cărate de musculos sugerează că au avut ceva de „colindat”. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Alex Bodi: ”Trebuie să mergi mereu înainte”

Pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu apele încep să se limpezească și își poate relua activitățile.

”M-am întors la viața normală și încep să îmi reiau din activități, am fost în standby în ultima lună. Totdeauna psihicul este cea mai puternică armă a omului, iar umorul te relaxează. Trebuie să mergi mereu înainte, chiar dacă întâmpini obstacole, pentru că nu ai de ales, totul depinde de tine…”.

Trimis în judecată pentru proxenetism și spălare de bani, el a lipsit la un termen de judecată, deși era sub control judiciar.

Instanța a decis înlocuirea controlului judiciar cu arest preventiv pentru 30 de zile în cazul lui Bodi.

Judecătorii au admis cererea procurilor DIICOT, cei care l-au trimis în judecată pentru proxenetism, spălare de bani și șantaj. Anchetatorii au stabilit că Alexandru Bodi a lipsit de la un termen de judecată din septembrie, când se verifica măsura preventivă în cazul lui.

 

Publicat: 14 nov. 2021, 11:07 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă