Unde a dispărut milionarul Cristian Țânțăreanu, regele petrecerilor cu femei! ”Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu”

Publicat: 26 Nov. 2020, 11:12 Vedete

A ajuns la vârsta de 76 de ani, dar nu renunță nicio secundă să muncească! Milionarul Cristian Țânțăreanu a făcut declarații despre construcția pe care o are de ridicat, dar și despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Cristian Țânțăreanu mergea în urmă cu mult timp la doctor din cauza unor probleme pe care le avea cu spatele. La vârsta de 76 de ani, milionarul a ajuns de nerecunoscut, chiar dacă a dus o viață ca în filme. Bărbatul nu a mai stat în lumina reflectoarelor și nu a mai fost prezent în diferite emisiuni de divertisment.

Milionarul Cristian Țânțăreanu: ”Mă pregătesc de ultimul drum…”

Cel care încingea atmosfera la petreceri, înconjurat de doamne și domnișoare frumoase, are acum probleme de sănătate. Anul trecut, acesta a mers la doctor, iar bărbatul i-a spus că trebuie să nu facă abuzuri ca să ”prindă Crăciunul”. Cristian Țânțăreanu spunea că se simte bine, a slăbit în jur de 15 kilograme, dar apoi s-a îngrășat.

”Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu“, a spus Cristian Ţânţăreanu la Antena Stars în 2019, arată Ok! Magazine.

„Mă pregătesc pentru Bellu, nu aţi văzut că scria mare? Anunţ devastator! Mă pregătesc pentru Bellu. Trăim, supravieţuim… Acum mă chinui să beau o băutură răcoritoare în loc de ţuică sau de o vodkă“, mai spunea milionarul.

Cristian Țânțăreanu ar fi divorțat și și-ar fi făcut o nouă iubită… sub 30 de ani!

În urmă cu un an, milionarul Cristian Țânțăreanu făcea o mărturisire incredibilă pentru emisiunea ”La Măruță”.

Cristian Țânțăreanu: ”E o despărțire amiabilă, la notar. Ne-am despărțit. Acum, cu noua logodnică… ce, nu mă credeți că ne-am despărțit? Cine are, să-i trăiască, cine nu, să nu-și dorească! Dacă o vezi pe următoarea… (…) Filipineze, niciodată! Doar thailandeze! E mare diferență. Ce glumă, e declarația mea! Acum 6 luni, când am început noua relație, m-am gândit că e păcat să mor și să nu mă bucur și eu de viață. (…) Aș fi vrut să mor, dar nu vezi că nu am timp, ce e aici pe capul meu? (n.r. live de pe șantier, la construcție). Vă invit la nuntă, la anul în vară, sper să reușesc. Are sub 30 de ani”.

Pe de altă parte, în conversația cu prezentatorul TV Cătălin Măruță, acestuia nu i-a venit să creadă că milionarul ar fi divorțat.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu este unul dintre oamenii de afaceri care au avut mare succes în România. La 76 de ani, acesta duce o viață liniștită în ”Paradisul Verde”. Pe lângă averea pe care a strâns-o singur, Țânțăreanu primește și pensie de la statul român. Suma respectivă nu este însă cheltuită de el.

Pentru că a lucrat ca și director la o firmă de construcții, Țânțăreanu este și pensionar cu acte în regulă. Acesta primește de la statul român în fiecare lună suma de 14 milioane de lei vechi. Omul de afaceri a recunoscut însă că îi dă această sumă unei nepoate.

sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 26 Nov. 2020, 11:12 Vedete
Pe aceeași temă