Dezvăluirile făcute de Cristian Țânțăreanu despre banii pe care îi încasează la vârsta de 77 de ani! Ce pensie are bărbatul

Publicat: 07 iun. 2021, 11:18 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cristian Țânțăreanu a vorbit în cadrul unei emisiuni despre banii pe care îl deține în conturi. Omul de afaceri a reușit să strângă o avere imensă, de ordinul milioanelor de euro. De asemenea, bărbatul a mărturisit și ce pensie primește de la stat la vârsta de 77 de ani.

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a făcut o serie de declarații despre banii pe care îi încasează la vârsta de 77 de ani. Bărbatul, care este pensionar, are o avere impresionantă, strânsă de-a lungul vieții. Chiar dacă nu a dorit să își expună detalii din viața personală, Cristian Țânțăreanu a aruncat „bomba” într-o emisiune de televiziune. Recent, bărbatul a mărturisit ce pensie încasează de la stat.

Milionarul susține că nu se află în topul celor mai bogați români, dar sumele pe care le deține în cont îl mulțumesc: „Eu pot să spun averea familiei. Cred eu… 20-30 de milioane de euro. Ținând cont că SPA-ul este vreo 6, 7 milioane, în lucrarea asta am băgat 6 milioane, case, terenuri, cred eu că sunt… nu ai de unde să știi. Nu am fost niciodată printre cei mai bogați, dar mie îmi ajunge”.

De asemenea, Cristian Țânțăreanu susține că primește de la stat 1400 de lei, bani pe care îi dă nepoatei sale: „Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, notează Antena 3.

Milionarul Cristian Țânțăreanu: ”Mă pregătesc de ultimul drum…”

Cel care încingea atmosfera la petreceri, înconjurat de doamne și domnișoare frumoase, are probleme de sănătate. Acum doi ani, acesta a mers la doctor, iar bărbatul i-a spus că trebuie să nu facă abuzuri ca să ”prindă Crăciunul”. Cristian Țânțăreanu spunea că se simte bine, a slăbit în jur de 15 kilograme, dar apoi s-a îngrășat.

”Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu“, a spus Cristian Ţânţăreanu la Antena Stars, potrivit Ok! Magazine.

„Mă pregătesc pentru Bellu, nu aţi văzut că scria mare? Anunţ devastator! Mă pregătesc pentru Bellu. Trăim, supravieţuim… Acum mă chinui să beau o băutură răcoritoare în loc de ţuică sau de o vodkă“, mai spunea milionarul.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 07 iun. 2021, 11:18 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă