Unchiul Anamariei Prodan, care are 90 de ani, ar avea coronavirus

Publicat: 15 Jul. 2020, 09:06 Vedete

Pandemia de coronavirus ne-a dezechilibrat pe toți, iar în perioada aceasta singurul lucru pe care ți l-ai dori să îl auzi este ”negativ”. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul unchiului Anamariei Prodan.

Bărbatul, care a ajuns la vârsta onorabilă de 90 de ani, ar fi fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus de către medici, iar partea mai gravă este că nimeni nu l-ar ajutat, potrivit SPYNEWS.

De câteva zile, unchiul impresarei ar fi acuzat stări de rău și chiar dacă medicii de pe ambulanță ar fi fost de atâtea ori la locuință, nimeni nu s-ar fi gândit să îi facă testul pentru coronavirus în momentele respective, arată sursa citată. Jurnaliștii ar fi contactat-o pe impresară, însă aceasta nu a răspuns la apelul telefonic.

Ce va face Anamaria Prodan când nu va mai fi impresară

Sexy-impresara a ajuns la vârsta de 47 de ani și este o femeie care are succes pe toate planurile: are o familie frumoasă, o carieră de invidiat, un soț iubitor și contracte la care mulți impresari au visat. Totuși, Anamaria Prodan a mărturisit într-un interviu pentru narcisraducan.ro, citat de Spynews, că atunci când nu va mai fi impresară, va fi…investitor! La bătrânețe, citând din interviu ”pe la 90 de ani…că la 60 sunt tinerică încă”, o să se retragă la casa din Las Vegas, căci acolo ”rămâne sufletul” impresarei.

„Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor! Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor. (…) Am reședințe peste tot. Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90… că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăsnet. La 60 o să arăt și mai bine, deci nu mă retrag”, a spus Anamaria Prodan.

Publicat: 15 Jul. 2020, 09:06 Vedete
Pe aceeași temă