Imagini TERIFIANTE! Un taur sare din arena direct in tribune, peste oameni! Ce urmeaza pare desprins dintr-un film de groaza! VIDEO

Publicat: 08 feb. 2018, 19:37 Autor: D. C. News 3

Un taur sare din arena direct in tribune, peste oameni! Spectatorii speriati incearca sa se fereasca din calea bestiei speriate.

Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au avut o pasiune pentru jocurile din arena. Fie ca erau pasnice sau sangeroase, multimea era dornica de spectacol. Aceasta dorinta pentru senzational, pentru jocurile in arena s-a pastrat si in zilele noastre. Un taur sare din arena direct in tribune, peste oameni!

Cu toate ca majoritatea persoanelor au acces la televizor sau Internet suspansul trait online nu ofera la fel de multa adrenalina ca prezenta fizica pe un stadion. O statistica arata faptul ca numai in America de Nord mai mult de 277 de milioane de persoane populeaza stadioanele pe parcursul unui an. Imaginile din video-ul de mai jos demonstreaza cel mai bine acest lucru. Multimea s-a adunat intr-un numar extrem de mare pentru a vedea cum taurii ataca oamenii. 3500 de spectatori au populat arenele pentru a fi martorii jocului cu moartea.

taur in arena

taur in arena

Un taur sare din arena direct in tribune, peste oameni!

Taurii pentru lupta sunt imperecheati astfel incat agresivitatea sa fie perpetuata. Un astfel de taur poate fugi de 4 ori mai repede decat un om. Daca privesti acest joc din arena te simti in siguranta stiind ca exista o bariera intre tine si animalul furios.

Nimeni nu s-ar fi asteptat totusi ca la un moment dat unul dintre animale sa sara din arena direct in tribuna, peste spectatori. Cu toate ca au incercat sa se fereasca din calea taurului furios mai multi spectatori au cazut victime coarnelor lui.

Publicat: 08 feb. 2018, 19:37 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă