Un scufundator a fost atacat de un rechin si a scapat din coltii lui ca pe urechile acului VIDEO

Publicat: 05 apr. 2019, 15:43 Autor: Simona Life
Un scufundator a fost atacat de un rechin si a scapat din coltii lui ca pe urechile acului  VIDEO

Momente de groaza traite de un barbat care a ramas cu 50 de copci pe piciorul drept dupa ce a fost atacat de un rechin.

Pozele inspaimantatoare ne arata cum un scufundator este muscat de picior de un rechin in largul coastei Egiptului, dar a supravietuit in mod miraculos atacului.

In iunie 2018, Alexander Kraenkl facea scufundari in Marea Rosie timp de 50 de minute atunci cand a intalnit infiorator rechin numit ‘Marele Alb’. Barbatul in varsta de 51 de ani a zarit rechinul inotand langa el si a incercat sa se prinda de franghia de ancorare pentru a-l ridica la suprafata, insa a fost prea tarziu.

Un scufundator a fost atacat de un rechin

Un scufundator a fost atacat de un rechin
FOTO: Barcroft Images

„In acel moment, cand am incercat sa trag de o frangie de langa mine ca sa ma salvez, am simtit un soc puternic pe partea dreapta a piciorului Nu stiam ce se intampla. M-am uitat in jos si in acel moment am vazut rechinul cum se indeparta de mine si am realizat ce s-a intamplat.

Ma simteam intr-adevar in dificultate. Intotdeauna i-am spus sotiei mele ca nu exista niciun pericol atunci cand inotam alaturi de rechini pentru ca mereu era infricosata de ceea ce faceam.

Am facut mai mult de 150 de scufundari in viata mea si am vazut sute de rechini insa n-am mai trecut niciodata prin asa ceva. A fost cel mai nebunesc lucru care mi s-a intamplat pana acum.

Am inceput sa ma panichez foarte tare pentru ca am vazut aceasta chestie verde iesind din costumul meu, ceea ce era clar sangele care se risipea in apa. A fost o mare muscatura cauzata de un monstru pe cinste” a spus Alexander, potrivit Mirror.

Alexander avea nevoie urgent de ingrijire medicala pentru ca sangera foarte rau, si, din fericire, a reusit sa ajunga inapoi pe barca, cu rechinul inotand in directia opusa.

Publicat: 05 apr. 2019, 15:43 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă
×