Un protestatar vestele galbene, cu bratul smuls. Ce s-a intamplat pe strazile din Paris, in weekend VIDEO socant

Publicat: 10 Feb. 2019, 11:08 Life

Un nou weekend de proteste in Paris. Politistii au folosit bastoane si gaz lacrimogen pentru a dispersa multimea de oameni care a protestat.

Un protestatar vestele galbene s-a ales cu bratul smuls. Incidentul a avut loc in timpul unei altercatii cu politia din Franta. Tanarul s-a ales cu mana smulsa din umar din cauza armelor folosite. Sangele a inceput sa tasneasca si ceilalti protestatari s-au dus in graba la el.

Protestatarul in varsta de 30 de ani se afla in apropiere de portile Adunarii Nationale, informeaza The Sun. Paramedicii si-au facut aparitia imediat la locul tragediei. Protestatarul vestele galbene a fost ingrijit pe loc, apoi transportat de urgenta la spital.

Un protestatar vestele galbene, cu bratul smuls VIDEO


Politia a refuzat sa ofere prea multe detalii despre incident. Acestia au marturisit in presa doar ca un om este ranit, bratul lui fiind smuls. Nu se stie cu exactitate ce s-a intamplat in timpul altercatiei.

Este cea de-a 13a saptamana consecutiva de proteste in Paris, Franta. Conform RT, bratul protestatarului a fost smuls in timp ce politistii trageau cu gaze lacrimogene si grenade cu fum. E posibil ca acesta sa fi fost lovit de un obiectiv emis de politie.

Victima ar putea fi unul din fotografii gruparii Vestele Galbene care facea poze. Pana la aceasta ora, 10 persoane au fost arestate. Vezi aici imaginile SOCANTE!

Publicat: 10 Feb. 2019, 11:08 Life
Pe aceeași temă