Un poliţist i-a luat carnetul unui consilier de la Camera Deputaţilor. Acum e anchetat de şefi VIDEO

Publicat: 06 sept. 2019, 10:35 Autor: Loredana VIDEO
Un poliţist i-a luat carnetul unui consilier de la Camera Deputaţilor. Acum e anchetat de şefi VIDEO

Poliţistul care i-a luat carnetul unui consilier de la Camera Deputaţilor e anchetat de şefi. Acesta a fost luat la întrebări în legătură cu apariţia în spaţiul public a filmării în care Lucian Rădulescu înjură agentul şi face scandal.

Poliţistul anchetat de şefi. Marian Godina a anunţat că agentul de la circulaţie care a luat carnetul şi a amendat un consilier din Prahova, după ce acesta şi-a parcat bolidul de lux într-un loc nepermis, era beat şi a înjurat agentul, e cercetat de şefi pentru că filmarea cu incidentul a fost făcută publică.

Poliţistul anchetat de şefi

„Agitație pe la IPJ Prahova. Biroul Control Intern face verificări pentru a afla cum a ajuns filmarea de ieri în spațiul online.

Un ofițer de acolo, probabil mai zelos el așa de fel, îl audiază pe colegul polițistului care a filmat ieri și, văzându-l agent cu o singură tresă, îl ia tare și îi spune că poate vrea să fie audiat cu „întrebare și răspuns”.

Poliţistul anchetat de şefi
Domnule ofițer, nu știu dacă ați avut vreodată ocazia să audiați un infractor. Dar dacă ați avea, sunt sigur că ăluia nu ați avea curaj să-i vorbiți pe asemenea ton. Probabil că v-ar trimite să-i aduceți apă și mâncare.
Dar e mai ușor să audiați polițiști, așa-i? Ei sunt cuminți și politicoși, iar dacă mai sunt și la început de carieră, aveți și mai mult curaj.

Tare aș vrea să mă audiați și pe mine, așa pe model „întrebare și răspuns”. Să vedeți ce răspunsuri încuietoare v-aș da. Sunt tare curios cum v-ați permite să-mi vorbiți.”

Comuna Păulești, județul PrahovaRomânia trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe!Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem.

Publicată de Marian Godina pe Marţi, 3 septembrie 2019

Citeste mai mult pe observator.tv.

Publicat: 06 sept. 2019, 10:35 Autor: Loredana VIDEO
Pe aceeași temă