Un polițist din Satu Mare a fost prins în timp ce conducea în prag de comă alcoolică!

Publicat: 25 Nov. 2019, 13:25 News
Un polițist din Satu Mare a fost prins în timp ce conducea în prag de comă alcoolică!

Oamenii legii au avut o surpriză imensă când au oprit, aseară, în Satu Mare, o mașină care mergea haotic. La volan se afla tot un polițist, extrem de beat, care a evitat ca printr-o minune un accident! 

Șoferul unei autoutilitare l-a filmat pe șoferul polițist în timp ce conducea haotic pe DN 19 A, în zona Aeroportului Satu Mare, este polițist, potrivit informațiilor PresaSM.

Acesta a fost oprit de polițiști pe Bulevardul Lucian Blaga, dar a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. Într-un final s-au prelevat probe biologice de sânge. Reporterii PresaSM au aflat că nivelul alcoolemiei din sânge era de 2,14 mg/litru!

Bărbatul a lucrat la Poliția Rutieră, după care a fost mutat disciplinar și pus la dispoziție, numele său fiind implicat în mai multe scandaluri, respectiv în dosare penale.

Acesta este suspectat că ar fi transportat inclusiv țigări de contrabandă. Potrivit informațiilor PresaSM, acesta fost oprit, în data de 27 mai 2019, de către un echipaj din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție pe Drumul Botizului, în municipiul Satu Mare, când se presupune că polițistul s-ar fi aflat la volanul unui autoturism de teren marca Volvo, în care se găseau circa nouă saci de rafie cu țigări. Șoferul a abandonat mașina și a luat-o la fugă.

Publicat: 25 Nov. 2019, 13:25 News
Pe aceeași temă