Un nou cuplu-bombă în showbiz! Kourtney Kardashian, într-o relație cu prietenul fostului iubit

Publicat: 08 feb. 2021, 12:39 Autor: Andreea Voicu Vedete

S-a format un nou cuplu-bombă peste hotare! Este vorba despre Kourtney Kardashian și noul ei iubit, prieten bun cu fostul!

Kourtney Kardashian are o nouă relație! Faimoasa din familia Kardashian se iubește acum cu Travis Barker, bărbatul cu care atât ea, cât și fostul partener, Scott Disick, se cunosc de foarte mult timp. După despărțirea de Scott Disick, prietenia dintre Kourtney și Travis s-a transformat într-o relație de iubire, anunță publicațiile de peste Ocean. Ea și Scott s-au despărțit în urmă cu șase ani, însă, surprinzător, bărbatul este de acord cu relația nouă pe care o are.

Kourtney și Scott au împreună trei copii: Mason, în vârstă de 11 ani, Reign, în vârstă de 6 ani și Penelope, în vârstă de 8 ani.

„Scott nu are probleme cu faptul că Kourtney și Travis au o relație. El este fericit pentru ea. A acceptat faptul că nu se vor împăca și este matur cu privire la acest aspect. Îl ajută faptul că micuții chiar îl plac pe Travis. Este important pentru el, pentru că oricine ar fi împreună cu Kourtney ar petrece timp cu micuții lui”, a dezvăluit o sursă pentru publicația HollywoodLife.

„Scott o protejează pe Kourtney, așa că pentru el contează faptul că Travis nu este un bărbat obișnuit. Toată familia îl știe și îl place. Iar Scott își vede de viața lui, așa că vrea ca și ea să facă asta. El este foarte fericit pentru aceasta”, a continuat aceeași sursă.

Kim Kardashian și Kanye West divorțează!?

Kim Kardashian şi Kanye West au început procedurile de divorţ. Mai multe surse citate de presa americană spun că „divorţul este iminent” pentru cuplul de la Hollywood. Kim Kardashian a angajat deja una dintre cele mai cunoscute avocate ale vedetelor, pentru a demara procedurile.

Kim, în vârstă de 40 de ani, nu a fost văzută purtând verigheta în ultima perioadă, iar Kanye, în vârstă de 43 de ani, a rămas la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 08 feb. 2021, 12:39 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă