Kim Kardashian și Kanye West divorțează! Care sunt motivele pentru care cei doi au luat această decizie

Publicat: 06 Jan. 2021, 10:25 Vedete

Kim Kardashian şi Kanye West au început procedurile de divorţ. Mai multe surse citate de presa americană spun că „divorţul este iminent” pentru cuplul de la Hollywood. Kim Kardashian a angajat deja una dintre cele mai cunoscute avocate ale vedetelor, pentru a demara procedurile.

Păreau ”familia perfectă” însă, din cauza problemelor cu care celebrul rapper se confruntă, căsnicia lor a luat sfârșit.

„Deocamdată păstrează totul discret, dar între ei s-a terminat”, spune o sursă.

„Kim a angajat-o pe Laura Wasser şi sunt în discuţii de soluţionare”, scrie Page Six.

Kim, în vârstă de 40 de ani, nu a fost văzută purtând verigheta în ultima perioadă, iar Kanye, în vârstă de 43 de ani, a rămas la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

„Kim l-a făcut pe Kanye să meargă acolo, astfel încât să poată trăi vieţi separate şi să rezolve în linişte lucrurile pentru a se separa şi a divorţa. A terminat”, a continuat sursa.

Partenerul vedetei suferă de bipolaritate

În trecut, Kim a făcut tot ce a putut pentru a-l proteja şi a-l ajuta pe Kanye să treacă peste problemele sale, dar se pare că nu mai face faţă.

Rapperul se luptă cu o boală mintală de câțiva ani, dar a reușit să treacă peste probleme utilizând combinația sa de medicamente și terapie. Totuși, în ultima perioadă problemele i-ar fi reapărut.

”În trecut, el a suferit episoade maniaco-depresive, având în vedere că suferă de bipolaritate. Acum, el se luptă iar”, spun surse din anturajul celor doi.

”Kim este îngrijorată, la fel ca întreaga familie. Este o situație foarte stresantă, pentru că atitudinea și comportamentul lui Kanye sunt imprevizibile”, mai spune sursa. Mulți au considerat că simptomele descrise de rapper păreau să fie asemănătoare cu cele ale pacienților care suferă de schizofrenie paranoică.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 06 Jan. 2021, 10:25 Vedete
Pe aceeași temă