Un model celebru a revoltat milioane de oameni! Susține că pandemia este un „cadou” făcut Pământului

Publicat: 23 apr. 2020, 11:31 Autor: Elena Vedete
Un model celebru a revoltat milioane de oameni! Susține că pandemia este un cadou făcut Pământului

Model celebru, afirmație șocantă. Pandemia, un „cadou” făcut Pământului. 

Cunoscutul model Elyse Knowles a făcut o declarație care a stârnit un val de critici la adresa ei. Într-un interviu pe crae l-a acordat unei publicații chiar de ziua Pământului, Elyse Knowles a spus că această pandemie este un „cadou” pentru planetă.

„În timp ce răspândirea coronavirusului a fost devastatoare în nenumărate moduri, dacă vom căuta partea bună, vom găsi cadoul pe care l-a dat planeta noastră”, a spus ea.

Modelul a continuat cu o listă de avantaje ale pandemiei: aerul mai curat, plajele frumoase, sclipirile strălucitoare ale râurilor, viața sălbatică a planetei bucurându-se de „o casă mai sigură”, toate acestea în timp ce oamenii stau acasă pentru a practica distanțarea socială.

„Mama Natură ne-a dovedit că minimalizând amprenta umană colectivă, lumea noastră poate inspira și reface”, a continuat ea.

„Simt cum s-a aprins focul în mine pentru a susține în continuare schimbările pozitive! Avem o singură lume. Trebuie să o tratăm cu grijă absolut”, a concluzionat modelul.

Elyse este o pasionată susținătoare a mediului, anul trecut s-a mutat la Byron Bay, alături de iubitul ei Josh Barker pentru a trăi o viață în armmonie cu mediul înconjurător, relateză Dailymail.

 

Publicat: 23 apr. 2020, 11:31 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×