EXCLUSIV | Cristina Cioran și-a dat reset total! Cum se pregătește pentru primăvară + dieta de slăbit a vedetei

Publicat: 21 feb. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cristina Cioran se pregătește intens pentru sezonul de primăvară așa că e hotărâtă să arate extraodinar. Vedeta, mămica unei fetițe de aproape 3 ani, a decis să se ocupe de aspectul său fizic și și-a dat un refresh total!

După ce a slăbit și arată țiplă, ajutată fiind de un meniu sănătos și de ceea ce își mai pregătește singură acasă, Cristina Cioran merge înainte și a trecut la proceduri serioase pentru a fi „bombă” în sezonul de primăvară. Se pare că îi reușește! În curând o să o putem admira așa cum se cuvine, după ce toate tratamentele de beauty își vor face efectele așteptate.

Cristina Cioran și-a dat reset total!

„În luna iubirii eu mă iubesc pe mine și am decis să îmi dau un reset total. Am călcat pragul clinicii doctorului Auday și m-am făcut frumoasă! Mi-am făcut full face conturing, botox la gât pentru a arăta bine, fire, tot ce trebuie și este necesar pentru o femeie care a trecut de 40 de ani și își dorește să se mențină în formă și să arate bine! Practic am făcut câteva proceduri, preferatele surorilor Kardashians. Înaintăm în vârstă iar lucrurile nu mai stau așa cum stăteau așa că trebuie să ne ajutăm de medicina estetică pentru că ea ne oferă multe beneficii. Am avut încredere în propunerea medicului și am urmat toate tratamentele propuse de el. Acum aștept cu nerăbdare rezultatele!”, ne-a mărturisit Cristina Cioran pentru Ciao.ro.

Vedeta și-a lansat și canalul de youtube de gătit, acolo unde pregătește rețete rapide și gustoase, preferata ei, care ajută și la slăbit, fiind noodles cu vită și salată de rucola. În paralel cu proiectele profesionale, Cristina Cioran își face timp pentru creșterea fiicei sale, Ema, care o împlinește întru totul.

Publicat: 21 feb. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×