Capsuni cu ace, un nou pericol in supermarketuri

Publicat: 17 sept. 2018, 11:09 Autor: Simona News 3

Un barbat a ajuns la spital dupa ce a mancat capsuni care contineau ace in interior. O investigatie este in curs pentru a descoperi cine este vinovat de aceasta fapta.

S-a intamplat in Australia, intr-unul supermarket frecventat des de oameni. Insa pungile contaminate au fost raportate in sase state si teritorii. Ministrul Sanatatii, Greg Hunt, a numit asta „crima cu premeditare”.

Prima victima a fost un barbat care a cumparat capsuni din Gatton, Brisbane. Acesta a inghitit jumatate de ac de cusut in timp ce manca capsunile.

Autoritatile s-au sesizat si au declansat o alerta pentru a averitza populatia. Al doilea caz a fost semnalat in Queensland.

Cateva marci au fost scoase deja de pe piata, in timp ce unele dintre cele mai mari piete din Noua Zeelanda au stopat vanzarea capsunilor, ca o masura de precautie.

Capsuni cu ace, un nou pericol in supermarketuri

Autoritatile locale investigheaza si ele situatia, insa pana acum nu s-a gasit niciun suspect.

Cazuri de fructe „infestate” au fost raportate mai intai in Queesland, saptamana trecuta, urmand ca mai apoi sa se raspandeasca in New South Wales, Victoria and Tasmania.

Guvernul de stat din Queensland a oferit o recompensa de 100.000 dolari pentru cui ofera mai multe informatii.

„Cum ar putea cineva cu mintea intreaga sa puna viata unui copil sau al oricarui om in periucol, printr-o actiunea atat de grava?” a declarat Premierul Annastacia Palaszczuk.

Publicat: 17 sept. 2018, 11:09 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×