Cum arată soția lui Vlad Miriță! Au împlinit 7 ani de căsnicie: “Nu prea o nimeresc cu cadourile!”

Publicat: 31 aug. 2023, 11:44 Autor: Dora Bazavan Vedete

Maria Natură Miriță este soția talentatului tenor Vlad Miriță pe care artistul a sărbătorit-o vara asta la mare însă acum două zile, cuplul a sărbătorit și 7 ani de căsnicie.

Pentru că și-a dorit să marcheze momentul, Miriță i-a transmis un mesaj emoționant soției sale, alături de un colaj cu poze cu ei și fiul lor de 5 ani și jumătate, din mai multe momente ale vieții lor.

Cum arată soția lui Vlad Miriță!

“7 ani astăzi! Au trecut cam repede, dar au trecut frumos! Te iubesc!  Au fost 7 ani cu multe bucurii pentru care îți mulțumesc iubita mea soție! Povestea noastră merge înainte!”, i-a scris Vlad Miriță frumoasei sale soții,  care arată într-un mare fel.

Totodată fostul model Maria Natură și-a serbat luna trecută și ziua de naștere, apoi a urmat pe 2 august aniversarea lui Vlad Miriță așa că au ținut-o numai în petreceri. Singura problemă a tenorului Vlad Miriță este faptul că nu se prea pricepe la făcut cadouri.

Au împlinit 7 ani de căsnicie: “Nu prea o nimeresc cu cadourile!”

“I-am făcut un cadou normal, i-am cumpărat ceva, ea a vrut altceva, o rochie  superbă! Eu nu prea o nimeresc cu cadourile și sunt și leneș, de fapt sunt foarte prins, nu am timp să stau, să caut, ea știe lucrul ăsta, că sunt super aglomerat cu programul. I-am făcut cadou și o vacanță la mare, a fost ceva nepregătit, pentru că eu având un program destul de incert și aglomerat, mai am și povestea cu ferma, mănâncă timp.  Vacanța la mare a fost o surpriză, la cum arată programul meu șansele erau foarte mici să plecăm dar ne-am sincronizat și  sperăm că poate prin toamnă să mai facem o vacanță pe undeva”, ne-a mărturisit Vlad Miriță pentru Ciao.ro.

Artistul își reconfigurează ferma

Vlad Miriță nu își neglijează nici afacerea pe care o are cu ferma de animale de la Târgoviște și pe care o regândește și reamenajează acum! Artistul se dedică afacerii familiei pe care o va numi acum Ferma Soarelui și abia așteaptă să pună la punct ultimele detalii pentru aceasta.

Publicat: 31 aug. 2023, 11:44 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă