Un manechin a murit in timpul unei prezentari de moda. Oamenii nu si-au dat seama ce s-a intamplat VIDEO

Publicat: 28 apr. 2019, 15:32 Autor: Simona Vedete

Momente de groaza la Sao Paolo in timpul unei defilari, cand un manechin a cazut brusc si a ramas inconstient.

Un manechin a murit in timpul unei prezentari de moda. Tales Soares, in varsta de 26 de ani, a decedat in decursul zilei de ieri in timp ce defila la Saptamana Modei de la Sao Paolo (SPFW).

In clipul video se poate vedea cum barbatului i s-a facut rau din senin, nemaiputand se se tina pe picioare, clatinandu-se, iar la cateva secunde s-a prabusit pe scena.

„SPFW a aflat în urmă cu puţin timp vestea decesului manechinului Tales Soares, căruia i s-a făcut rău în timpul prezentării Ocksa” au spus organizatorii evenimentului intr-un comunicat, fara sa ofere detalii despre cauzele decesului, potrivit Adevarul.

Un manechin a murit in timpul unei prezentari de moda

La fata locului a fost chemat serviciul de ambulanta pentru a acorda primul ajutor in fata oamenilor socati, potrivit surselor media locale. SPFW a mai adaugat ca Soares a fost dus de urgenta la spital, unde a fost declarat mort.

Oamenii din fata scenei au crezut ca acea cazatura era parte din show, si in primele secunde nu au dat prea mare importanta. Insa cand au observat ca tanarul nu se misca, multimea a luta-o razna si toata lumea a inceput sa se panicheze.

Ocksa, casa de moda din Brazilia a lasat un mesaj induiosator pe Instagram: „Oferim sincere noastre condoleante familiei lui Tales” au spus acestia, potrivit news.com.

Publicat: 28 apr. 2019, 15:32 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×