Un jurat MasterChef s-a arătat interesat de a angaja concurentul eliminat: „Să găsești un job curând. Dacă nu, la mine avem nevoie de un ajutor bun”

Publicat: 05 mai 2022, 23:35 Autor: G. M. Vedete

Un jurat MasterChef s-a arătat interesat de a angaja concurentul eliminat!

Un jurat MasterChef s-a arătat interesat de a angaja concurentul eliminat! Ediția din această seară s-a încheiat cu o nouă eliminare. Ionuț Oancea a fost concurentul eliminat din competiție în urma testului sub presiune.

Ionuț Oancea, eliminat de la MasterChef

În ciuda faptului că nu mai poate visa la premiul de 50.000 de euro și titlul de MasterChef România, participantul s-a declarat mândru de performanța realizată în cadrul show-ului culinar: „Vă mulțumesc din tot sufletul pentru oportunitate, pentru șansă. Din păcate, pentru mine competiția s-a încheiat, dar am fost în top 8”.  „Mami o să fie foarte mândră de mine”, a adăugat acesta.

Atât jurații, cât și restul concurenților au fost cât se poate de emoționați de această eliminare. Adrian Neagoe a început să plângă, iar Ramona Dumitrescu și-a exprimat tristețea în cadrul testimonialelor: „A plecat personajul nostru preferat”, a spus aceasta cu regret.

Chef Joseph Hadad, jurat MasterChef: „Ești un om deosebit”

Chef Joseph Hadad a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului concurent și chiar i-a oferit un loc de muncă: „Ești un om deosebit. Să găsești un job curând. Dacă nu, la mine avem nevoie de un ajutor bun. Păstrăm legătura!”. Totodată, atât el, cât și Chef FOA i-au mărturisit lui Ionuț că le va fi dor de el, înainte de a-l îmbrățișa.

Mai sunt doar șapte concurenți rămași în cunoscutul show culinar! Competiția MasterChef devine din ce în ce mai aprigă, iar participanții sunt mai determinați ca niciodată să câștige marele premiu.

Foto: PR Pro Tv

Publicat: 05 mai 2022, 23:35 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă
×