Un grec i-a cucerit pe români, în Thassos! Cum pictează un tablou în 5 minute – Video Exclusiv!

Publicat: 10 Sep. 2019, 14:50 General

Un grec i-a cucerit pe români, în Thassos, cu picturile sale! Bărbatul realizează un tablou în numai 5 minute.

Un grec i-a cucerit pe români, în Thassos, cu operele sale  Bărbatul are o dexteritate ieșită din comun și reușește să picteze adevărate tablouri în doar câteva minute.

Din ce în ce mai mulți români preferă Grecia ca destinație de vacanță, iar insula Thassos e preferata multora.

Grecul face tablouri in 5 minute

Toată vara, românii aflați în vacanță în Limenas, Thassos, au făcut coadă, seară de seară, la “taraba” grecului, aflată pe faleză. Unii își clăteau ochii, alții nu se mai puteau hotărî câte și ce modele de tablouri să cumpere. În caz că își doreau ceva personalizat, bărbatul le făcea pe loc, în doar 5 minute. El pictează cu spray-uri, iar ca să creeze anumite imagini folosește diverse accesorii ca scotch, ziar, bucăți de tablă si… degetele!

Prețul unui astfel de tablou era doar 10 euro. Bărbatul le-a arătat reporterilor ciao.ro cum creează un astfel de tablou în 5 minute!

 Grecia, țara preferată și de vedete

Vara aceasta, Grecia a fost și destinația de vacanță a multor vedete din România. Printre cele care au petrecut concedii de vis la greci se numără Diana Munteanu, Ioana Ginghină, Andra și Cătălin Măruță, Roxana Ciuhulescu, Andreea Mantea, Misha și Connect-R, Gina Pistol.

 

Publicat: 10 Sep. 2019, 14:50 General
Pe aceeași temă