Un deținut a murit de coronavirus în închisoare, cu puțin timp înainte de a fi eliberat

Publicat: 20 Apr. 2020, 11:51 News

Un caz incredibil a avut loc în Michigan. Un bărbat care a stat închis 44 de ani în închisoare a murit cu doar puțin timp înainte de a fi eliberat, arată Mediafax.

Este vorba despre William Garrison, un bărbat în vârstă de 60 de ani care a fost condamnat la închisoare pentru ucidere de gradul I și jaf armat. Nelegiuirile au avut loc în 1976, când el avea doar 16 ani. Bărbatul a stat închis timp de 44 de ani și mai avea câteva săptămâni până când să fie eliberat.

Însă, William a contactat noul coronavirus și a murit în penitenciarul din Michigan. Nimeni nu a știut că era infectat cu virusul din China. El a fost testat pozitiv cu Covid-19 abia după deces, arată sursa citată.

O infirmieră a murit în spitalul în care lucra din cauza coronavirusului

O asistentă medicală româncă s-a stins din viață recent, după ce a fost infectată cu coronavirus într-un spital din Italia. Toată lumea este în stare de șoc!

Românca Doina Bucătaru avea doar 61 de ani și lucra ca infirmieră în Secția Pneumologie a Spitalului Carle din Cuneo, Italia. Originară din Sălaj, Șimleu Silvaniei, femeia a simțit primele simptome în data de 27 martie. După ce starea ei s-a înrăutățit, a fost internată la ATI.

În data de 27 martie, femeia a mărturisit că avea probleme respiratorii, tușea și avea febră. Brusc, starea ei a devenit din ce în ce mai gravă și a fost internată chiar în spitalul în care ea lucra. În data de 14 aprilie, Doina Bucătaru a pierdut lupta cu viața. Ea se afla în Italia de 36 de ani, fiind acolo cu soțul italian.

Potrivit a1.ro, Franco Vallati, soțul Doinei, în anul 1984 a cumpărat discoteca „La Cucaracha” din Monterosso Grana, în Piedmont. El și Doina au condus afacerea timp de 22 de ani. Femeia lucrase acolo ca și ospătar. În 2006 s-au despărțit, dar au păstrat legătura. Ea a mai lucrat ca barman, apoi s-a angajat ca infirmieră la spital.

Publicat: 20 Apr. 2020, 11:51 News
Pe aceeași temă