Cumplit! Florin Pîclea, directorul Crucii Roșii Neamț, a murit de coronavirus

Publicat: 01 Jun. 2020, 08:34 Arhiva

Este doliu într-o familie din Neamț. Florin Pîclea, directorul Crucii Roșii din Neamț a murit, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

În urmă cu trei săptămâni, bărbatul a fost infectat cu virusul venit din China. În cursul zilei de duminică, el a decedat. A condus filiala din Neamț timp de 18 ani, arată g4media.ro. În urma analizelor făcute la spital, bărbatul din Neamț a mai fost diagnosticat și cu diabet. Avea vârsta de 64 de ani.

Florin Pîclea, un om respectat de toți! Conducea Filiala Neamț a Crucii Roșii Române încă din 2002

”Am primit cu adâncă tristețe vestea trecerii la cele veșnice, astăzi în jurul orei 12:00, la vârsta de 64 de ani, a colegului nostru Florin Pîclea, cel care timp de 18 ani a fost directorul Filialei Neamț a Crucii Roșii Române.

Domnul Florin Pîclea a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Județean Neamț. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat și cu diabet.

Născut în satul Ruginești, comuna Hangu din județul Neamț, a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. După 26 de ani de activitate în domeniul industrial, domnul Florin Pîclea a preluat conducerea Filialei Neamț a Crucii Roșii Române în anul 2002, acolo unde a activat până în ultima zi.

Model de noblețe sufletească, în calitate de director a organizat activitatea umanitară la nivelul județului Neamț, dezvoltând numeroase activități în beneficiul celor mai vulnerabile persoane.

În aceste momente triste pentru familie, colegi, voluntari și pentru toți cei care l-au cunoscut și prețuit, le adresăm tuturor condoleanțe și îi încredințăm de întreaga compasiune a întregului colectiv al Crucii Roșii Române.

Astăzi, Crucea Roșie Română a mai pierdut un membru al marii noastre familii.

Veșnica lui pomenire din neam în neam!”, a transmis domnul Ioan Silviu Lefter, Director General al Crucii Roșii Române.

Am primit cu adâncă tristețe vestea trecerii la cele veșnice, astăzi în jurul orei 12:00, la vârsta de 64 de ani, a…

Publicată de Crucea Rosie Romana pe Duminică, 31 mai 2020

Sursă foto: Facebook Crucea Roșie Română

Publicat: 01 Jun. 2020, 08:34 Arhiva
Pe aceeași temă