Un băiat de 9 ani din Vrancea a fost omorât de prietenul lui! Motivul este halucinant

Publicat: 29 Mar. 2020, 11:42 Arhiva

O situație incredibilă a avut loc în județul Vrancea. Marius, un copil de doar 9 anișori, a fost omorât cu sânge rece chiar de prietenul său.

Potrivit monitoruldevrancea.ro, în data de 22 martie 2020, băiețelul de 9 ani a dispărut de acasă, autoritățile fiind pe urmele lui pentru a afla unde se află. Însă, din păcate, au reușit doar să-i mai identifice trupul neînsuflețit. El a fost omorât și aruncat într-o baltă din zona satului Oreavu, comuna Gucești, județul Vrancea.

El a fost omorât de către un băiat de 15 ani din comuna Popești, fiind prieteni de aproape un an. Între cei doi a avut loc o ceartă. Adolescentul îi ceruse telefonul lui Marius, însă aparatul s-a blocat, iar din cauza supărării băiatul de 9 ani l-a trântit la pământ pe prietenul său. De atunci, scandalul a izbucnit. Au început să arunce cu pietre unul în celălalt, dar Marius a fost lovit la cap. Prietenul lui de 15 ani l-a împins în apă, după ce i-a administrat pumni. Băiatul i-a luat telefonul și a plecat. După ce trupul băiatului a fost găsit, adolescentul și-a recunoscut fapta și a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de omor.

„A fost dispusă reţinerea minorului pentru 24 de ore, urmând să fie propus pentru arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi furt”, a declarat procurorul Săndica Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Publicat: 29 Mar. 2020, 11:42 Arhiva
Pe aceeași temă