Ultimele 24 de ore din viața Mădălinei Manole. Ce făcuse artista înainte să se sinucidă

Publicat: 18 Apr. 2020, 13:53 Vedete

Mădălina Manole a fost foarte iubită de public, transmițând prin muzica ei iubire, respect și dedicare. Anul acesta, în luna iulie, se împlinesc 10 ani de la moartea Mădălinei Manole.

”Fata cu părul de foc”, așa cum i se spunea Mădălinei Manole, se afla într-o stare nu tocmai bună. Se simțea neputincioasă, avea stări depresive.

În ultima zi înainte să se sinucidă, Mădălina Manole nu arăta pe chip nicio reacție, nu dădea nimănui de bănuit că ar recurge la un gest necugetat. Fusese la repetiții, a mers la cumpărături, iar seara a ciocnit un pahar de șampanie cu soțul ei, mai ales că următoarea zi își serbea ziua de naștere. Dar, la câteva ore, a fost găsită moartă, în locuința din Otopeni.

Artista stătuse până pe la ora 22 la studio-ul din Calea Victoriei. În data de 18 iulie, artista trebuia să cânte la Brăila. S-au urcat în mașină, au mers la cumpărături în Băneasa, au venit acasă noaptea târziu. Au băut un pahar cu șampanie, s-au pus în pat, iar soțul ei a adormit aproape de ora 1 noaptea. La 2.31, Mădălina scrisese mesajul de adio pe telefon. A coborât apoi scările casei și a înghițit un pahar cu otravă. A murit înainte să trimită mesajul de adio. A fost găsită lângă baie, la parter.

La ora 5.30 dimineața, Petru, soțul Mădălinei s-a dus să o caute pe soția lui. A găsit-o jos, fără suflare. La 5.45, medicii au venit la vilă, dar nu i-au mai putut face nimic, arată Spynews.

Publicat: 18 Apr. 2020, 13:53 Vedete
Pe aceeași temă