Ultima postare a lui Costin Mărculescu, înainte să moară: ”Eu am furat startul”

Publicat: 12 Jun. 2020, 09:36 Vedete
Ultima postare a lui Costin Mărculescu, înainte să moară: ''Eu am furat startul''

Actorul Costin Mărculescu s-a stins din viață. Actorul nu mai fusese văzut de vecinii săi de câteva zile, iar în cele din urmă a fost găsit decedat în locuinţa sa.

În ultima postare făcută de acesta pe rețelele de socializare, părea plin de speranță și abia aștepta să treacă pandemia și să iasă cu prietenii la terase.

„ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie iar eu am furat startul la terase ??????? LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit !!!”, a scris Costin Mărculescu pe 27 mai, pe Facebook, aceasta fiind ultima postare făcută de regretatul actor.

Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie.

Costin Mărculescu și-a presimțit moartea?!

În noiembrie 2018, Costin Mărculescu a vorbit despre moartea sa. Actorul trăia de câţiva ani cu o durere în suflet.

„Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea”, a scris Costin Mărculescu pe Facebook.

 

Publicat: 12 Jun. 2020, 09:36 Vedete
Pe aceeași temă