Tudor Ionescu, despre viata de tatic! Cum i s-a schimbat programul de cand o are pe Ilinca si ce planuri de viitor are

Publicat: 08 Mar. 2018, 23:00 Parenting

Dupa 12 ani de iubire, Tudor Ionescu si Ana, sotia lui, si-au implinit marele vis: au devenit parinti!

Tudor Ionescu, despre viata de tatic! Artistul este in al noualea cer de cand a devenit parinte. Se bucura de fiecare clipa petrecuta alaturi de Ana si Ilinca, dar nu isi neglijeaza nici cariera. Artistul ne-a raspuns la cateva intrebari despre viata lui, de cand este parinte! Afla si tu ce planuri de viitor are artistul din Fly Project:

Spune-mi un lucru pe care obișnuiai să îl faci, de care ți-e dor, dar acum nu îl mai faci din diverse motive.

Obisnuiam sa mai dorm din cand in cand..

Cum ți s-a schmbat viața de când a venit pe lume Ilinca?

Tudor Ionescu, despre viata de tatic! Cum i s-a schimbat programul de cand o are pe Ilinca si ce planuri de viitor areDorm mai putin, ajung mai devreme acasa, si cred ca sunt putin mai responsabil.

Cum ești acum ca tătic? Ai de gând să fii un tată strict, sau să fii consolarea micuței atunci când o ceartă mama?

Inca nu-mi dau seama. In principiu, sunt un om strict, foarte punctual si foarte obiectiv cu mine si cu cei din juru’ meu. Deocamdata nu-mi dau seama cum va trebui sa ma comport cu Ilinca, da-s convins ca si lucrurile astea se vor aseza odata cu trecerea timpului.

Tudor Ionescu, despre viata de tatic!

Cum faci să împaci viața de artist cu cea de familie? Ți se reproșează că nu prea stai pe acasă?

Tudor Ionescu, despre viata de tatic! Cum i s-a schimbat programul de cand o are pe Ilinca si ce planuri de viitor areNu mi s-a reprosat niciodata asta. Eu nu plec de-acasa de dragu’ de-a pleca de-acasa. Plec pentru ca trebuie sa plec. Asa cum orice om merge la serviciu, pentru mine, toate turneele, tot plecatu’ la studio sau la-ntalniri fac parte din “serviciul” meu. Deci, de ce-ai reprosa cuiva ca merge la serviciu?

Ce faci în timpul liber?

Tudor Ionescu, despre viata de tatic! Cum i s-a schimbat programul de cand o are pe Ilinca si ce planuri de viitor areCe-i aia, timp liber? In general, daca-l mai gasesc din cand in cand pe “timpu’ liber”, incerc sa-l dorm.

Ce planuri ai pe plan muzical de acum inainte?

Anu’ asta ne-am propus sa lansam mai multe piese, mai multe clipuri pentru Fly Project si mai multe productii Fly Records pentru tot mai multi artisti care vor piese compuse de noi.

Tudor Ionescu, despre viata de tatic!Te-ai gândit vreodată să renunți la muzică și să îți iei un job cu program de la 9 la 18?

Pana la muzica am lucrat 15 ani la radio, iar programul meu incepea c-o trezire la 4 jumate dimineata si se-ncheia cu-n dus pe la 10 seara. Sapte zile pe saptamana. Deci, nu mi-e frica de-un program mai lejer 🙂

Tudor Ionescu, despre viata de tatic!

Tudor Ionescu, despre viata de tatic!Cum ai reușit să slăbești? La ce ți-a fost cel mai greu să renunți?

In general mi-a fost greu sa renunt la mancare… Dar, se poate. Cand esti cat o vaca si nu mai poti respira daca te-apleci sa-ti legi sireturile, realizezi ca trebuie sa faci ceva-n privinta asta. Si-am facut. Pan’ la urma tine doar de tine si de cat de mult iti doresti un lucru.

Tudor Ionescu, despre viata de tatic!Spune-mi un lucru din viața ta cu care îți este rușine.

N-am facut nimic in viata de care sa-mi fie rusine. E foarte adevarat ca n-am reusit niciodata din prima chiar tot ce mi-am propus, dar asta nu-nseamna ca tre’ sa-mi fie rusine. Incercarea moarte n-are. Sunt un om calculat in tot ce fac, iar pt ca bunica mea-mi spunea-n continuu “ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”, orice fac, fac cu masura.

Tudor Ionescu, despre viata de tatic!Care a fost cel mai penibil moment prin care ai trecut?

Nu mai stiu. Rar mi s-a-ntamplat sa trec prin momente penibile generate de mine, astfel incat sa-mi fie personal rusine. Dar si daca s-au intamplat situatii de genu’ asta, mi le-am asumat, mi-am cerut scuze si-am trecut mai departe.

Afla aici cum si-a serbat colegul lui Tudor ziua de nastere! Ce a primit Dan de la familie!

Publicat: 08 Mar. 2018, 23:00 Parenting
Pe aceeași temă