Tudor Chirila, dialog fabulos cu un politist. Ce intrebare a avut curaj sa ii puna!

Publicat: 24 Aug. 2018, 20:41 Vedete

Cantaretul a marturisit o intamplare recenta din viata lui.

Tudor Chirila, dialog fabulos cu un politist. Cantaretul a marturisit ca, din curiozitate, a oprit langa un politist pentru a ii adresa o intrebare. Este una pe care soferii care au citit legislatia si-o pun ori de cate ori vad alti participanti la trafic gresesc.

Tudor l-a intrebat pe politist daca s-a schimbat legislatia. Si asta pentru ca a observat ca multi soferi depasesc prin dreapta. Legea interzice si pedepseste acest lucru, dar unora pur si simplu nu le pasa. 

Tudor Chirila, dialog fabulos cu un politist

Tudor Chirila, dialog fabulos cu un politist. Ce intrebare a avut curaj sa ii puna!Cantaretul a incercat, de fapt, sa atraga atentia politistilor sa isi faca treaba si sa nu mai tolereze astfel de incalcari ale legii. Intamplarea a fost povestita de cantaret pe blogul sau.

„Am oprit lângă un poliţist rutier şi l-am întrebat ceva: domne, s-a schimbat codul rutier? Văd că a devenit sport naţional să depăşeşti prin dreapta. Adică, dacă sunt două benzi, să depăşeşti pe banda 1. Banda 1, practic, a devenit bandă de viteză.

Tudor Chirila, dialog fabulos cu un politist. Ce intrebare a avut curaj sa ii puna!În România, traficul de şosea a ajuns cumva să reflecte ce se întâmplă şi cu ţara, adică valorile sunt inversate total. Nu mai vorbesc de faptul că oamenii depăşesc pe banda de urgenţă. Se merge pe autostradă pe banda de urgenţă cu 130 km/h. Poliţistul mi-a răspuns că banda 1 n-a fost adoptat încă drept bandă de depăşire, în codul rutier”, a povestit Tudor Chirilă.

Publicat: 24 Aug. 2018, 20:41 Vedete
Pe aceeași temă