Tudor Chirilă, declarația care îi va pune milioane de români în cap: ”Firea a inchis teatrele. Bisericile rămân deschise… ”

Publicat: 12 Mar. 2020, 10:35 Vedete
Tudor Chirilă, declarația care îi va pune milioane de români în cap: ”Firea a inchis teatrele. Bisericile rămân deschise... ”

Artistul se declară revoltat pentru că autoritățile nu au cerut închiderea bisericilor din pricina coronavirusului, susținând că persoanele în vârstă sunt cele mai sensibile.

Printre multiplele măsuri luate în Capitală împotriva răspândirii coronavirusului se numără închiderea școlilor, universităților, teatrelor și anularea evenimentelor culturale din Capitală. După anunțul edilului Capitalei pe marginea acestui subiect, Tudor Chirilă a reacționat precizând că ar trebui închise inclusiv bisericile. Acestea, însă, nu se regăsesc în subordinea Primăriei Capitalei, ci în cea a Patriarhiei Române.

Artistul este de părere că persoanele în vârstă ar fi cele mai expuse în biserici, mai ales că sunt și atat de sensibile la coronavirus. Totodată a ținut să menționeze că această epidemie ar fi mai degrabă o ocazie pentru răfuieli politice, decât pentru acțiuni responsabile.

Firea a inchis teatrele. Bisericile rămân deschise, deși persoanele în vârstă sunt cele mai sensibile la Coronavirus. Din păcate, toata faza asta cu epidemia va fi mai mult un prilej de răfuieli politice decât de acțiuni responsabile”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

 

Publicat: 12 Mar. 2020, 10:35 Vedete
Pe aceeași temă