Truc de frumusete de la Valentina Pelinel. Cum scapa modelul de cosuri si roseata in 10 minute

Publicat: 07 Feb. 2017, 11:32 News 3
Truc de frumusete de la Valentina Pelinel. Cum scapa modelul de cosuri si roseata in 10 minute

Una din problemele neplacute ale unei femei o reprezinta aparitia unui cos intr-un moment nepotrivit. Cand iti este lumea mai draga, micul terorist isi face loc pe tenul tau si iti strica aspectul.

Pentru ca si ea se confrunta cu probleme de genul acesta, Valentina Pelinel a descoperit un truc ce frunctioneaza la ea. Modelul roman a impartasit prin intermediul unui site online trucul la care apeleaza ea.

Daca ai probleme cu tenul si nu te poti abtine sa nu iti storci cosurile, ai acum solutia. Urmeaza sfaturile Valentinei Pelinel pentru ca tenul tau sa arate bine.

„Dacă chiar simți nevoia să elimini un coș de pe față, deși nu îți recomand să-l spargi, măcar procedează cât mai igienic și inteligent: aplică pe un disc puțin hammamelis (se găsește la plafar și se mai numește witch hazel) cu glicerină pentru a elimina orice bacterie și apoi pune gheață timp de 10 minute. Scapi de infecție, roșeață și inflamare în maxim câteva minute și apoi poți aplica orice fond de ten fără să aibă acel apect neplăcut inflamat pe care niciun produs cosmetic nu-l poate ascunde”, a marturisit Valentina Pelinel pentru femeide10.ro.

Publicat: 07 Feb. 2017, 11:32 News 3
Pe aceeași temă