„Trebuie să închidem tot acum!” Sfatul dat președintelui Trump de un important om de afaceri american

Publicat: 19 Mar. 2020, 11:29 Arhiva
„Trebuie să închidem tot acum!” Sfatul dat președintelui Trump de un important om de afaceri american

America trebuie să ia măsuri drastice! Acesta este sfatul pe care Bill Ackman, un important om de afaceri din Statele Unite ale Americii i-l dă președintelui Donald Trump.

„Ce sperie poporul american acum este o escaladare rapidă a situației. Trebuie să închidem tot acum! Acesta este singurul răspuns! Altfel, America va sfârși așa cum știm toți! Îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar este singura soluție!”, a spus Bill Ackman, un important investitor din Statele Unite.

Acesta crede că America trebuie să închidă tot pentru 30 de zile pentru a combate răspândirea coronavirusului, dar și pentru a salva economia, „aceasta fiind singura opțiune”, spune omul de afaceri.

„Iadul vine! Mai întâi se vor prăbuși industria hotelieră și cea a restaurantelor… Capitalismul nu va merge dacă închidem totul timp de 18 luni, va merge dacă vom închide tot timp de 30 de zile!”, a mai spus Ackman.

Criza coronavirus în întreaga lume

Numărul cazurilor de coronavirus la nivel global a depășit pragul de 200.000. Sunt înregistrate peste 8.000 de decese, în timp ce peste 82.000 de pacienți au fost declarați vindecați.

Numărul deceselor din Europa l-a depășit pe cel din Asia, unde au apărut primele cazuri de infectare cu Covid-19. Astfel, în Europa au murit până acum 3.421 de oameni din cauza infecțiilor cu coronavirus, în timp ce în Asia au fost înregistrate 3.384 de decese, potrivit unei postări pe Twitter a AFP.

Primele cazuri de coronavirus au fost raportate în China în luna decembrie.

În România au fost confirmate, până acum, 260 de cazuri de coronavirus. 19 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați, potrivit datelor Gruplui de Comunicare Strategică.

 

Publicat: 19 Mar. 2020, 11:29 Arhiva
Pe aceeași temă