Transformare Ciao.ro: tanara care a prins stralucire cu ajutorul unei schimbari WOW de look VIDEO

Publicat: 19 iul. 2017, 14:42 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style

A venit vara, iar doamnele și domnișoarele au luat cu asalt saloanele de înfrumusețare pentru un look nou și fresh. Și cum întotdeauna o schimbare trebuie să fie făcută de profesioniști, domnișoara din imagine a mers la Jovsky Studio Corbeanca, acolo unde hairstilistii Adrian Perjovschi și Geanina Guta i-au făcut o schimbare radicală de look.

Transformare Ciao.ro“Am lăsat bază naturală și am deschis părul  printr-o tehnică de balayage. Apoi am adăugat reflexe calde de bej cu puțin roz, foarte cool și tineresc. Am tăiat aproximativ 20 cm din lungime și am realizat o tunsoare long bob texturizat. Am păstrat stylingul natural, beach waves fără a fi încărcat de produs”, ne-a declarat hairstilistul Adrian Perjovschi.

Și cum o schimbare de look, vine întodeauna la pachet cu un machiaj perfect, domnișoara din imagine s-a lăsat pe mâna make-up artistului, Andreea Popeanu, care a transformat-o radical, iar rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor.

transformare ciao.ro luna maiDacă vreți să câștigați o schimbare radicală de look nu ezitați să ne trimiteți o fotografie cu voi pe adresa de mail [email protected]. Succes!

Citeste si: „Transformare radicală de look! Cum a reusit hairstylist-ul Adrian Perjovschi sa o schimbe total pe o tanara VIDEO”

Publicat: 19 iul. 2017, 14:42 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style
Pe aceeași temă