Transformare radicală de look! Cum a reusit hairstylist-ul Adrian Perjovschi sa o schimbe total pe o tanara VIDEO

Publicat: 01 Mar. 2017, 19:56 Beauty & Style

Femeilor le place întotdeauna să își schimbe look-ul și să își îmbunătățească permanent imaginea. Cel mai greu  moment cu siguranță este cel în care odată ajunse la salon, fetele au parte de o schimbare radicală de look, așa cum este cazul și fetei din imagine care s-a lăsat pe mâna unuia dintre cei mai buni hair-stiliști din țară, Adrian Perjovschi, iar rezultatul a fost unul spectaculos.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look și fondator al saloanelor Jovsky Studio din Herăstrău, Pipera și Corbeanca dezvaluie motivele pentru care a ales acest nou look pentru Andreea: “Având în vedere că părul prea lung îl purta numai în coadă, am ales o tunsoare pe mediu, long bob deoarece îi încadrează mai bine fața.

O tunsoare ușor de aranjat, cu volum și în trend anul acesta. Aceasta este evidențiată prin highlights blonde, contrastul potrivindu-se foarte bine cu tenul și culoare ochilor”. Cum bine știm părul joacă un rol important pentru imaginea unei femei, iar tunsoarea este esențială și asta pentru că poate dezvălui foarte multe despre o persoană, îi poate oferi un mister aparte și de ce nu îi poate contura și portretul.

“Tunsoarea care ți se potrivește cel mai bine trebuie aleasă în funcție de fizionomie, prin tunsoare poți armoniza anumite trăsături ale feței și astfel croiești forma cea mai potrivită. Tunsoarea poate fi aleasă și în funcție de personalitate, poți alege o tunsoare mai îndrăzneață sau mai clasică. Printr-o tunsoare cool și avangardistă poți ieși foarte mult în evidență și în același timp poți “întineri”. De aceea este cel mai bine să te lași pe mâna unui specialist, pentru a-ți propune tunsoarea cea mai potrivită și pentru a asculta argumentele.”, ne-a spus hairstilistul.

Andreea a beneficiat si de un machiaj profesional
Andreea a beneficiat si de un machiaj profesional

Pentru că atunci când avem o altă tunsoare și un look nou, este foarte important și felul în care ne machiem așa că Andreea a beneficiat și de un machiaj profesional care îi pune în evidență trăsăturile feței și care se armonizează perfect cu noul look. Deși schimbarea radicală de look a durat ceva timp și a fost nevoie de foarte multă migală, rezultatul a fost unul pe măsură și toată lumea a fost mulțumită.

CITESTE MAI MULTE DETALII IN NOUA REVISTA CIAO APARUTA PE PIATA LA 1 MARTIE

 

 

 

Publicat: 01 Mar. 2017, 19:56 Beauty & Style
Pe aceeași temă