Bebelusul care a murit dupa ce a fost PUPAT! Ce s-a intamplat cu micuta fetita care abia venise pe lume

Publicat: 19 Jul. 2017, 11:13 Life

Bebelusul care a murit dupa ce a fost PUPAT – povestea Marianei

Bebelusul care a murit dupa ce a fost PUPAT. Mariana Sifrit a venit pe lume pe data de 1 iulie. A fost declarata o fetita sanatoasa de catre medicii care s-au ocupat de nasterea ei. Pe 7 iulie, dupa nunta parintilor, a ajuns de urgenta la spital, informeaza Dailymail.co.uk.

Bebelusul care a murit dupa ce a fost PUPATLa o saptamana de cand a venit pe lume, micuta Mariana Sifrit a contractat o boala grava. Este vorba de meningita HSV-1 pe care a luat-o in urma unui pupic. Boala ei a fost starnita de virusul herpes pe care persoana cu care a intrat in contact il avea. Meningita HSV-1 se transmite prin contact sexual sau de la mama infectata la copil, la nastere.

Bebelusul care a murit dupa ce a fost PUPAT a trait 18 zile. Shane si Nicole Sifrit credeau ca luna iulie va fi cea mai fericita din viata lor. Ea nascuse o fetita sanatoasa chiar pe 1. La cateva zile, au facut nunta, un eveniment fericit din viata lor. Dar totul s-a daramat pe data de 7 iulie, cand au mers la spital cu Mariana Sifrit.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Jul. 2017, 11:13 Life
Pe aceeași temă