Transformare bulversantă! Cât de mult s-a îngrăşat unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti din România

Publicat: 22 iun. 2020, 12:36 Autor: Elena Vedete

Toată lumea ştie că Sorinel Copilul de Aur este unul dintre cei mai talentați maneliști de la noi, cu mii de fani care îi fredonează melodiile la orice reprezentaţie. Cu un palmares impresionant și o viață extrem de activă în domeniul muzical, acesta a reuşit să îşi facă o avere impresionantă. 

Despre Sorinel Copilul de Aur știe toată lumea că este un manelist de top, un familist convins și chiar un om cu sufletul mare. Anii au trecut, iar cântărețul a continuat să aibă un succes răsunător pe piața muzicală, dar a muncit din greu pentru fiecare melodie pe care a lansat-o.

Deşi atunci când spunem Sorinel Copilul de Aur, avem în minte imaginea unui puşti dragălaş, cu obraji de copil, artistul nu mai esti „puştiul” care era atunci când s-a lansat în showbiz.

Paparazii Ciao l-au surprins, recent, la o spălătorie auto, iar Sorinel nu mai deloc copilul de altă dată. Se pare că perioada de carantină l-a făcut să ia câteva kilograme în plus, manelistul arătând schimbat, iar kilogramele în plus se observă, în ciuda faptului că era îmbrăcat în negru.

Sorin aşteptat cuminte, pe o bancă, până bolidul a fost curaţat, acesta butonând telefonul, bucurându-se de razele soarelui şi privind la cei care treceau prin faţa sa. Imaginile nu mai au nevoie de nicio descriere, Sorinel Copilul de Aur arâtând acum ca un bărbat în toată firea.

Manelistul s-a căsătorit în 2017

Sorinel Copilul de Aur s-a căsătorit în anul 2017 cu Alina, aleasa inimii sale. Fericitul eveniment a fost sărbătorit chiar şi în stradă, unde mai mulţi prieteni şi rude ale artistului s-au adunat pentru o mică gustare şi, mai ales, pentru a ciocni un pahar de şampanie cu mirii.

Cine e Sorin Copilul de Aur

S-a născut într-o familie săracă și numeroasă; numele tatălui său este Florin Alecu, iar cel al mamei Florentina Alecu (născută Roșu). Sorin a debutat în anul 2003. Succesul obținut i-a permis după un an de activitate să își întrețină părinții și cei șase frați. Mai târziu s-a stabilit la reședința compozitorului și producătorului muzical Dan Bursuc, potrivit Wikipedia.

A susținut concerte în orașe ale României și mai târziu, în Europa. Din repertoriul cântărețului se cuvine a fi amintite piesele: „Ce rost au zilele mele”, „M-am îndrăgostit de tine”, „Viața mea fără tine n-are rost” ș.a.

Dincolo de cariera solistică, Alecu a înregistrat în anii 2005-2006 un număr de piese alături de interpreta Laura Vass, duetul (supranumit „de Aur”) mimând prin versuri și videoclipurile realizate un cuplu de îndrăgostiți (din această perioadă se remarcă piesele „Suntem două briliante” și „Nu vreau banii tăi”).

 

Publicat: 22 iun. 2020, 12:36 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă