Tragedie în ultimele zile ale anului! Atac ARMAT într-o biserică! Slujba era transmisă în direct

Publicat: 30 Dec. 2019, 09:31 News
Tragedie în ultimele zile ale anului! Atac ARMAT într-o biserică! Slujba era transmisă în direct

Un individ a ucis două persoane într-o biserică din localitatea White Settlement, statul american Texas, dar în cele din urmă atacatorul a fost împușcat mortal de doi enoriași înarmați, relatează site-ul postului BBC News online.

Atacatorul a deschis focul cu o pușcă într-o biserică din White Settlement, o suburbie a orașului Fort Worth, în cursul slujbei de duminică dimineața. Slujba era transmisă în direct pe internet.

Șeful Poliției din White Settlement, J.P. Bevering, a declarat că atacatorul a fost ucis de doi enoriași care erau înarmați. „Amenințarea a fost oprită ca urmare a acțiunilor eroice a celor doi enoriași din biserică”, a afirmat Bevering.

Poliția a transmis că încă încearcă să stabilească motivele atacatorului. Jack Cummings, un reprezentant al bisericii, a declarat pentru New York Times că atacatorul a „acționat suspicios” de la început și a atras atenția echipei de securitate a bisericii.

Echipa de securitate este formată din enoriași voluntari, autorizați să poarte arme de foc. „Au salvat multe vieți astăzi pentru că acest lucru ar fi fost altfel un masacru”, a adăugat Cummings.

Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a catalogat atacul drept „un act malefic de violență”.

Statul Texas a fost anul acesta scena mai multor atacuri armate grave. În august, 22 de persoane au murit, iar 24 au fost rănite într-un atac armat produs într-un magazin Walmart din El Paso. În aceeași lună, un individ înarmat a ucis șapte persoane și a rănit alte 20 în localitatea Odessa-Midland.

Publicat: 30 Dec. 2019, 09:31 News
Pe aceeași temă