Tragedie în România! A murit fiica lui Emanuel Isopescu. Cătălina avea doar 49 de ani

Publicat: 09 Apr. 2021, 09:14 Arhiva

Tragedie în România! Cătălina Isopescu, 49 de ani, fiica cunoscutului om de televiziune Emanuel Isopescu, a murit la niciun an după ce s-a stins tatăl ei.

Anunţul decesului Cătălinei Isopescu a fost făcut joi, 8 aprilie, de iubitul ei, actorul Oltin Tudor Hurezeanu, fost concurent la Exatlon şi primul român care a câştigat „Vrei sa fii miliardar”, a informat Adevărul. Oltin Hurezeanu a scris scurt și sfâșietor: „Ain’t no sunshine when she’s gone” (n.r. „Soarele nu mai strălucește de când a plecat”).

Ain’t no sunshine when she’s gone.

Posted by Oltin Tudor Hurezeanu on Thursday, April 8, 2021

Ioana Isopescu, sora Cătălinei, a scris: „Cea mai frumoasă fată din lume. The most beautiful girl in the world 8/03/1972 – 8/04/2021, Dumnezeu s-o odihnească”.

Mai multe persoane publice și-au exprimat regretul și condoleanțelele.

„Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă. Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri”, a scris, pe rețelele sociale, jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu.

„Mă uit, în lacrimi, la poze cu ea. A fost un suflet atât de special, frumos, creativ, unic. Îi sunt recunoscătoare din multe motive. Odihnește-te în pace, draga mea prietenă, Cătălina Ispoescu”, a scris și Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei Elle.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 09 Apr. 2021, 09:14 Arhiva
Pe aceeași temă