Tragedie în presa românească! Călin Gheorghe, una dintre vocile PRO FM și Radio Guerrilla, a murit!

Publicat: 25 Jul. 2020, 23:27 General
Tragedie în presa românească! Călin Gheorghe, una dintre vocile PRO FM și Radio Guerrilla, a murit!

O nouă tragedie zguduie preasa românească! Una din vocile cunoscute din radioul românesc, Călin Gheorghe, a încetat din viață.

De-a lungul ultimilor 25 de ani, DJ-ul a lucrat la Pro Fm, Radio Guerrilla sau Europa FM. Anunțul trist a fost făcut de foștii colegi de la Radio Gherila, pe rețelele de socializare.

„Călin Gheorghe, fostul nostru coleg și prieten, un om cu o voce ca o prietenie de-o viață, a plecat astăzi dintre noi. Clar, viața câteodată o ia razna. Drum bun, Călin Gheorghe. Mulțumim”, se arată în postarea colegilor de la Radio Guerrilla pe Facebook.

Cine a fost Călin Gheorghe

Călin Gheorghe a fost DJ la ProFM (1995 – 2005), iar apoi a trecut la Radio Guerrilla. În ultimii doi ani a fost DJ și la Radio Seven, iar de la începutul acestui an se afla la Europa FM, scrie ȘtirileProtv.ro.

„O voce de om bun” „Poți exersa vorbirea. Poți simula entuziasmul și/sau priceperea. Poți chiar fenta – o vreme – lumea. Dar, mai devreme sau mai tîrziu, radioul tot te dă de gol, pentru că vocea te dă de gol. E-atît de simplu. În cazul lui Călin, vocea era exact cum era omul – caldă, calmă, educată. Gravă fără să devină vreodată plicticoasă și – cînd era cazul – ghidușă fără să vireze în hăhăială tembelă”, a scris omul de radio Filip Standavid (Digi Fm), pe contul său de Facebook.

”Anglofonii, maeștri ai conciziei, i-ar zice (scurt și corect) „authoritative” și „reassuring”: de încredere și liniștitoare. What you hear is what you get. Pe scurt, o voce de om bun. Unul dintre cei mai buni oameni pe care am avut bafta să-i cunosc”, a adăugat acesta.

Citește și:  Doliu în lumea filmului românesc. Un actor din „Toate pânzele sus” a murit

Doliu în lumea cinematografică! A murit Grant Imahara, realizator MythBusters şi actor în Star Trek

Publicat: 25 Jul. 2020, 23:27 General
Pe aceeași temă