Doliu în lumea cinematografică! A murit Grant Imahara, realizator MythBusters şi actor în Star Trek

Publicat: 14 Jul. 2020, 09:31 Arhiva
Doliu în lumea cinematografică! A murit Grant Imahara, realizator MythBusters şi actor în Star Trek

Grant Imahara, inginer și co-prezentator al emisiunii MythBusters de pe Discovery, dar și actor în seria Star Trek Continues, a murit la numai 49 de ani, în urma unui anevrism cerebral, anunţă The Hollywood Reporter, potrivit Mediafax.

Inginer pasionat de robotică, Grant Imahara a fost co-prezentator în emisiunea dedicată științei, MythBusters. El a proiectat şi construit roboţi pentru spectacol şi a operat computerele şi electronica necesară testării miturilor.

Ulterior, împreună cu doi colegi, Kari Byron şi Tory Belleci, au realizat o nouă emisiune, White Rabbit, pe Netflix. Imahara a fost şi actor, interpretându-l pe Sulu în seria Star Trek Continues.

„Grant Imahara a fost o parte importantă a familiei Discovery şi un bărbat cu adevărat minunat. Gândurile şi rugăciunile noastre merg către familia sa”, a declarat un reprezentant Discovery într-o declaraţie de presă.

Ieri, o altă tragedie a îndoliat lumea filmului

Celebrul John Travolta este în doliu, după ce soția sa, Kelly Preston, s-a stins din viață din cauza cancerului la sân.

John Travolta a scris un mesaj pe rețelele de socializare. Cei doi erau căsătoriți de 29 de ani și o iubea la fel de mult ca în prima zi. Actorul este îngenuncheat de durere. El va face o pauză pentru a fi alături de copiii lor.

„Cu inima grea vă informez că frumoasa mea soţie Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul la sân. A dus o luptă curajoasă, fiind sprijinită de dragostea atâtora. Eu şi familia vom fi mereu recunoscători medicilor şi asistentelor ei de la MD Anderson Cancer Center, tuturor centrelor care au ajutat, precum şi prietenilor ei care i-au fost alături”, a scris John Travolta.

Citește și: Nepotul lui Elvis Presley a murit

Publicat: 14 Jul. 2020, 09:31 Arhiva
Pe aceeași temă