Tragedie în Ploiești! O tânără de 28 de ani gravidă a ieșit ”sănătoasă” de la medic, dar a murit câteva ore mai târziu

Publicat: 17 Jan. 2020, 13:39 News

Miahela Țoagă, o tânără în vârstă de 28 de ani, din comuna prahoveană Ariceştii Rahtivani, însărcinată în nouă luni, a murit miercuri 15 ianuarie, acasă, în condiţii suspecte. Femeia şi-a dat ultima suflare în braţele soţului.

Femeia, care era extrem de fericită pentru că devenea mamă, a lăsat familia îndurerată.

Potrivit unor apropiaţi ai familiei Ţoagă, Mihaela a fost în ziua fatidică la spital împreună cu soţul său. Au ajuns împreună acasă în jurul orelor 14.00, iar femeia nu a dat niciun semn că s-ar simţi rău. Spre seară şi-a rugat soţul să îi facă masaj la spate pentru că acuza dureri, dar au pus totul pe seama sarcinii avansate. A fost ultima rugămite adresată bărbatului ei. Femeia s-a prăbuşit şi nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Câteva ore mai târziu, femeia s-a prăbușit pur și simplu din picioare. Medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru mamă și nici nu au mai putut salva copilul din pântece. Femeia și pruncul muriseră.

Autoritățile au deschis un dosar pentru a afla împrejurările în care s-a produs acest lucru. Se fac cercetări și pentru ucidere din culpă.

Tânăra de 28 de ani își dorea cu ardoare să devină mămică și a urmat un tratament pentru a rămâne gravidă. Era gravidă în 39 de săptămâni. Femeia ar fi suferit de preeclampsie.

Publicat: 17 Jan. 2020, 13:39 News
Pe aceeași temă