Tragedie după tragedie! Una dintre fiicele lui Kobe Bryant se afla în elicopter! Gianna avea doar 13 ani!

Publicat: 27 Jan. 2020, 09:39 News

Kobe Bryant a încetat din viață duminică, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Conform tmz.com,Gianna Maria Onore, una dintre cele patru fiice ale sale, se afla și ea în elicopter și a decedat.

Gianna avea 13 ani. Tragedia a avut loc în orășelul Calabasas, din California, Statele Unite ale Americii. Kobe Bryant, Gianna și celelalte șapte persoane din elicopter mergeau la Academia Mamba, un centru de antrenament pentru baschetbaliști amatori și profesioniști aflat lângă Thousand Oaks, în regiunea Ventura din California. Bryant era co-fondator al academiei, scrie digisport.ro

Ultimul mesaj al lui Kobe Bryant pe Social Media

Cu câteva ore înainte să moară, Kobe a postat un mesaj pe Twitter. L-a felicitat pe LeBron James, baschetbalistul lui Los Angeles Lakers, pentru recordul de puncte înscrise în NBA. Cu 33.644 de puncte, James tocmai îl depășise pe Kobe Bryant în ierarhia all-time a NBA. ”Continuă să duci jocul înainte, LeBron James! Mult respect, fratele meu #33644”, a scris Bryant pe Twitter.

Kobe Bryant, cel mai bun jucător de baschet din lume

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA. Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers. Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.

Publicat: 27 Jan. 2020, 09:39 News
Pe aceeași temă