Tragedie cumplită! Un tânăr de 18 ani și mama lui, găsiți morți în propria casă. Femeia era profesor

Publicat: 25 Jun. 2021, 12:19 Arhiva
Tragedie cumplită! Un tânăr de 18 ani și mama lui, găsiți morți în propria casă. Femeia era profesor

O tragedie cumplită a avut loc la Constanța! Un tânăr de 18 ani, absolvent al Colegiului Național Mircea cel Bătrân, unul dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din oraș, și mama acestuia, cadru didactic, au fost găsiți morți în apartamentul în care locuiau.

Potrivit surselor judiciare citate de prsa locală, se pare că tânărul a fost găsit spânzurat de o ţeavă metalică, iar mama sa decedată, întinsă pe podea, fără a prezenta, din primele cercetări, urme de violenţă pe corp.

”În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.  

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă.”, se arată în comunicatul emis de IPJ Constanța.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 25 Jun. 2021, 12:19 Arhiva
Pe aceeași temă