Tora Vasilescu, anunț neașteptat! Celebra actriță a renunțat la scenă: ”Atenţia mea este îndreptată acum către spiritualitate”

Publicat: 03 feb. 2021, 11:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Tora Vasilescu, anunț neașteptat! Celebra actriță a renunțat la scenă: ”Atenţia mea este îndreptată acum către spiritualitate”

Tora Vasilescu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din țara noastră. Recent, aceasta a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața sa în ultima perioadă.

Tora Vasilescu a ajuns la venerabila vârstă de 69 de ani, iar la acest moment a hotărât să își încheie cariera de actriță și să se îndrepte către spiritualitate.

”Aşa cum am spus, nu-mi este dor de scenă şi film. M-am retras în momentul în care am simţit că pentru mine actoria devenise un proces repetitiv. Nu neg că poate mi-ar plăcea să particip la o zi, două de filmare, pentru un rol mic, doar aşa, de dragul atmosferei… Un personaj din acela, în urma căruia iei Oscar pentru rol secundar. Ha, ha! Sau poate aş ieşi să recit, să ros­tesc „Postumele” lui Eminescu, dar pe cine mai in­teresează azi aceste lucruri?! Aşadar, am pus punct vieţii de actor, iar atenţia mea este îndreptată acum către spiritualitate, către adevăratele bucurii sufle­tești. Nu mă refer aici la religie, ci la bucuria pe care o am întorcându-mă la natură, la cărţi, la a trăi prin lectură vibraţii înalte”, a declarat aceasta pentru publicația Formula AS.

Tora Vasilescu a vorbit despre perioada în care a fost infectată cu COVID

”Am luat coronavirusul de la soțul meu, deși ne-am protejat cum am putut mai bine. Dar soțul meu s-a dus la un prieten să bea o cafea, a cărei soție era răcită, iar noaptea a făcut temperatură de 38. Am sunat la medic, i-am dat pastile, i-am dus mâncare la ușă, dar nu știu cum, după trei zile l-am luat și ei, deși eu m-am simțit bine. O săptămână m-a ținut, făcut febră, dar nu mare, apoi mi-am pierdut mirosul și am avut tuse, atunci m-am panicat puțin, dar am avut simptome ușoare”a explicat Tora Vasilescu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro

”Am avut și probleme cu respirația”

Totodată, Tora Vasilescu a explicat faptul că virusul i-a afectat cele mai slabe părți ale corpului. După o perioadă în care a stat în izolare acasă, actrița a mers la medic pentru a-și face mai multe controale și investigații medicale și astfel a descoperit faptul că virusul i-a afectat anumite organe.

”Am avut niște dureri mari în spate, am crezut că e musculatura, dar n-au trecut, atunci mi-am dat seama că erau de la plămâni. Sechele sunt, în urma radiografiei au ieșit mici porțiuni care arată ca sticla mată pe plămâni, dar medicul a zis că este bine că sunt mici, apoi am avut și probleme cu respirația, aveam lipsă de aer”a mai povestit marea actriță, Tora Vasilescu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 feb. 2021, 11:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă