Actrița Tora Vasilescu și-a făcut operații estetice? O colegă de breaslă a acuzat-o că este „tunată”

Publicat: 22 iun. 2021, 13:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Actrița Tora Vasilescu și-a făcut operații estetice? O colegă de breaslă a acuzat-o că este tunată

Tora Vasilescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră. La cei 70 de ani, celebra artistă se menţine foarte bine în formă, ba chiar a fost acuzată ca a apelat de mai multe ori la îndemânarea medicilor esteticieni pentru a-şi ascunde vârsta. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta şi-a spus părerea despre operaţiile estetice.

Celebra actriţă a fost invitată recent în emisiunea “Rețeaua de idoli”, de la TVR2, acolo unde a vorbit despre operații estetice.

”N-am înțeles ce înseamnă ”tunată”, pentru că eu nu sunt ”tunată””

În dialogul pe care l-a avut cu prezentatoarea emisiunii, Tora Vasilescu a ținut să precizeze că nu și-a făcut operații estetice.

“Așa cum a spus colega mea, Rodica Bitănescu Popescu, care îmi e dragă, și o sărut, că sunt ”tunată”. Am căutat și eu să văd ce înseamnă și n-am înțeles ce înseamnă ”tunată”, pentru că eu nu sunt ”tunată”. Trendul așa este, toată lumea se injectează, își face operații, eu vreau să rămân model pentru cum arată un om original. Într-adevăr, suferim când vezi în oglindă că îți era prietenă, iar acum nu prea îți mai e prietenă întotdeauna. Ce? Trebuie să am fața aia, parcă e un balon care s-a umflat! Și după putin timp mai pierde aer, mai pierde aer”, a declarat Tora Vasilescu la emisiunea respectivă, potrivit click.ro.

În cadrul unui interviu mai vechi despre acelaşi subiect, actriţa spunea despre intervențiile estetice: “Of, Doamne. Să știți că am și eu nemulțumirile mele, că fiecare. Dar n-aș vrea să apelez la operațiile astea estetice. Să întru în aura feței, se modifică totul. Mă uit cu tristețe la televizor, e o modă acum a tinerilor să-și implanteze grăsime în pomeți, care mai târziu cade spre gură, arată fetele umflate, aproape că trebuie să-și facă poză la buletin, că nu le mai recunoști. Și nimeni nu le spune”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 iun. 2021, 13:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă