Ce spune Tora Vasilescu despre operațiile estetice la 70 de ani: ”Am și eu nemulțumirile mele, că fiecare”

Publicat: 23 mart. 2021, 09:21 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Ce spune Tora Vasilescu despre operațiile estetice la 70 de ani: ”Am și eu nemulțumirile mele, că fiecare”

Tora Vasilescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din țară. În curând, doamna teatrului românesc va împlini vârsta de 70 de ani, iar în cadrul unui interviu a făcut dezvăluiri nemaiștiute despre viața sa.

De aproape 45 de ani, Tora Vasilescu își încântă publicul cu talentul său. Deși a oferit tot ce a avut mai bun pe scenă, în momentul în care a fost întrebată ce își dorește să primească de ziua sa, Tora Vasilescu a răspuns: ”Of, îmi doresc ca toată lumea, sănătate, să pot afla încă multe lucruri despre lume, de ce este, de ce am venit, de ce plecăm, încă mai avem de experimentat. Cineva glumind, la un joc de societate, mi-a spus că sunt un spirit bătrân. Și nu cred că mă mai întorc vreodată…”, a declarat artista pentru click.ro.

”Am și eu nemulțumirile mele”

Tora Vasilescu a fost dintotdeauna o femeie extrem de apreciată și a reușit să frângă multe inimi cu frumusețea sa. Cu siguranță multe doamne și-ar dori să arate atât de bine la 70 de ani, însă celebra actriță a dezvăluit că are câteva nemulțumiri legate de aspectul său.

În același timp explică faptul că nu și-ar dori să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni.

”Of, Doamne. Să știți că am și eu nemulțumirile mele, că fiecare. Dar n-aș vrea să apelez la operațiile astea estetice. Să intru în aura feței, se modifică totul. Mă uit cu tristețe la televizor, e o modă acum a tinerilor să-și implanteze grăsime în pomeți, care mai târziu cade spre gură, arată fetele umflate, aproape că trebuie să-și facă poză la buletin, că nu le mai recunoști. Și nimeni nu le spune.

Domne, eu eram studentă când profesoara mea, Eugenia Popovici, actriță excepțională, cu instinct artistic excepțional, spunea “actrițele de la Teatrul Național” care au făcut operații estetice, niciuna nu a mai fost luată în film. Deci ecranul și mai ales televizorul, cât sunt de mari acum, amplifică toată fața asta umflată și neadevărată, parcă sunt mutanți. Dar nu are lumea curaj să le spună, poate ar fi un ajutor pentru că devin dependente de aceste operații estetice. Și din ce în ce mai rău arată. Doamne ferește, sunt atâtea bacterii cu care se pot infecta”, a mai povestit actrița pentru click.ro.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 23 mart. 2021, 09:21 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă