Topul celor mai sexy vedete care și-au pornit ”motoarele” la plajă cu sticle de alcool! Pe ce loc se află Alexandra Stan, Daniela Crudu și Cosmina Păsărin

Publicat: 28 Jun. 2020, 22:30 Vedete

Cele mai sexy vedete din showbiz au făcut dezmăț total în vacanța de vară! Odată ajunse pe plajă, au renunțat la inhibiții după ce s-au împrietenit cu alcoolul, și au creat momente memorabile, pe care vi le rădăm într-un top de senzație! 

Cele mai tari petreceri sunt, fără doar și poate, cele de la mare. Iar vedetele noastre pot confirma asta, mai ales că avem dovezi care demonstrează că multe dintre ele au renunțat la inhibiții și s-au distrat la maxim, după ce au început să comande câte ceva de băut.

Luați primul exemplu: Gina Pistol și Roxana Ionescu, două dintre cele mai frumoase femei din România. Câți bărbați și-ar fi dorit să le vadă ”descătușate”, și nu doar asta, ci și foarte… apropiate. Fantezie? Nu! A fost reală faza și s-a consumat după ce amândouă au băut câteva shoturi la malul mării, după care s-au dezlănțuit cu dansuri lascive care au culminat cu sărutări timide.

Erotica Alexandra Stan, care este originară din Constanța, poate spune că are mult ”antrenament” în materie de petreceri pe plajă. Așa se face că cele mai obraznice poze cu ea, care au rămas în istoria internetului, sunt făcute după ce a băut câteva beri pe plajă și a prins curaj să renunțe parțial și la costumul de baie.

Daniela Crudu, de exemplu, este din liga ”profesionistă”. Îi place atât de mult tăria, încât atunci când pune mâna pe un pahar trage din două paie deodată!

Fosta vedetă Playboy, Cosmina Păsărin  a rămas de ”modă veche” din punctul asta de vedere, ea preferă berea la pahar și țigări cu mentol atunci când ajunge la mare.

 

Publicat: 28 Jun. 2020, 22:30 Vedete
Pe aceeași temă