TOP CIAO.RO | Româncele vs. ucrainencele! Ele sunt domnişoarele care fac galerie pentru partenerii lor la Euro 2024

Publicat: 17 iun. 2024, 14:40 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Echipa națională de fotbal a României debutează astăzi, 17 iunie 2024, la turneul final Euro 2024 din Germania. Fotbaliştii îi vor întâlni pe adversarii lor din Ucraina. Ambele echipe vor avea parte de susţinerea fanilor, însă unii dintre sportivi le vor avea în tribune şi pe partenerele lor! Iată cine sunt şi cum arată jumătăţile jucătorilor! Nu trebuie să ratezi GALERIA FOTO!

CIAO.RO a întocmit şi de această dată un top incendiar. Am analizat fiecare profil în parte şi am ales cele mai interesante imagini cu iubitele şi soţiile fotbaliştilor. Bătălia din tribune este una strânsă! Româncele şi ucrainencele vor avea cu siguranţă cele mai sexy apariții.

Reguli clare pentru fotbaliştii români

Soțiile și iubitele tricolorilor sunt prezente astăzi în Germania pentru a-și susţine, aşa cum pot, partenerii! Ce-i drept o vor face de la distanţă şi asta pentru că Edi Iordănescu le-a dat interzis la întâlniri. În timpul turneului vor avea parte de o singură zi în care vor putea petrece timp împreună, conform programului stabilit de Edi Iordănescu.

Până atunci însă, Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan, Ami Colhon, partenera lui Valentin Mihăită, Vanessa Drăguș, soția lui Denis Drăguș, Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin și Ioana Timofeciuc, nevasta lui Florinel Coman îşi ţin prietenii virtuali la curent cu ce se mai întâmplă în viaţa lor pe reţelele de socializare. Fie că sunt artiste, influenceri sau mămici cu normă întreagă şi au un program încărcat, fetele nu uită de susţinătorii din mediul online!

Jucătorii ucrainieni, susţinuţi de bombe sexy

Și jucătorii ucrainieni vor avea parte de susținerea partenerelor lor, astăzi, de la ora 16.00.

Vlada Zinchenko este soția fundașului de la Arsenal, Oleksandr Zinchenko, iar cei doi au împreună o fetiță, pe Eva, care s-a născut în 2021.

Roksana Malinovska, partenera mijlocașului de la Genoa Ruslan Malinovskyi, este originară din Sevastopol şi mămica unei fetiţe superbe. Christina Iaremchuk este din Kiev și este partenera atacantului Roman Iaremchuk. Angelina Zabarnyi și fundașul Illia Zabarnyi s-au îndrăgostit încă din adolescență, iar relația lor durează de mulți ani. Anastasia Lunin, partenera tânărului fotbalist Andrei Lunin, a șocat cu apariția neconvențională la nuntă. Cei doi s-au căsătorit îmbrăcați în trening și pantofi sport, potrivit ezs.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 iun. 2024, 14:40 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×