Cine sunt fotbaliştii care au dus mai departe naţionala lui Edi Iordănescu la EURO 2024. România – Ucraina 3-0

Publicat: 17 iun. 2024, 18:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Zi istorică pentru România! Fotbaliştii lui Edi Iordănescu au reuşit să meargă mai departe la EURO 2024 după ce au învins Ucraina cu scorul de 3 la 0. Partida așteptată de milioane de suporteri a fost disputa pe stadionul Allianz Arena, din Munchen. Iată cine sunt sportivii care au reuşit să înscrie un gol în poarta lui Andriy Lunin.

Partida a fost deschisă de Nicolae Stanciu. Fotbalistul a fost cel care a adus fericirea românilor, cu un șut fabulos în vinclu. România a înscris și-n a doua repriză! Răzvan Marin a dat cel de-al doilea gol pentru tricolori împotriva Ucrainei. În minutul 57, Denis Man a dat pasa de gol, iar Drăguș a centrat direct în poarta apărată de Lunin!

Cine este Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu (31 de ani), liderul echipei naționale, se poate considera un bărbat împlinit. Mijlocașul traversează o perioadă excelentă atât pe plan sportiv, cât şi în viaţa privată. În prezent joacă în Arabia Saudită la clubul Damac FC.

Cu siguranţă, Andreea, partenera fotbalistului, are un merit deosebit în ascensiunea acestuia. Cei doi sunt căsătoriţi din 22 iunie 2019 și au împreună două fetiţe superbe, Zoe Carolina și Masha Ecaterina.

Cine este Răzvan Marin

Răzvan Marin (28 de ani) s-a făcut remarcat la mai multe echipe importante, iar în prezent joacă pe post de mijlocaș la Cagliari în Serie A. Pe lângă cariera înfloritoare din fotbal, sportivul are şi o familie de care este foarte mândru.

Anul trecut, Crina, partenera fotbalistului l-a făcut tătic pentru prima dată! Tânăra a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar anunțul a fost publicat chiar de proaspătă mămică în care o ține de mână pe fiica ei.

”Dumnezeu este atât de bun👼🏽🤍12/2/22”, a scris Crina, iubita lui Răzvan Marin, pe rețelele de socializare.

Cine este Denis Drăguş

Denis Drăguş (24 de ani) fotbalistul echipei naționale a României care este legitimat la Genoa, a devenit, în urmă cu doar câteva luni, tătic pentru a doua oară. Vanessa Drăguș, tânăra pentru care fotbalistul a rupt orice legătură cu familia sa îi va dărui jucătorului încă un copil la finalul anului 2023.

În iunie 2021, la scurt timp după ce Vanessa a adus-o pe lume pe micuța Gloria, în familia fotbalistului a izbucnit un scandal de proporții. Verișoara lui Denis Drăguș a răbufnit, după ce cuplul a decis să nu îi invite pe părinții atacantului la botezul nepoatei.

„Îmi pare rău că scriu această postare despre verișorul meu, Denis Drăguș, pe care-l iubeam cu toții și ne bucuram de reușitele lui de fiecare dată, care doar noi, cei din neam știm câte eforturi a depus unchiul meu, Mihai Drăguș, ca să ajungă unde este el acum! Aș vrea să ajungă acest mesaj și la iubita lui, Vanessa. Oare tu, ca iubită, fiind alături mereu de el, nu ai simțit că îi lipsește ceva pentru a fi pe deplin fericit și împlinit în seara botezului? Lipsa părinților lui la cel mai important eveniment din viata voastră de până acum… foarte trist! Nu mă așteptam să ne invitați pe noi, verișorii, bunicii… Dar părinții?…Oare ai fi ajuns persoană publică fără ajutorul părinților, fără suportul și munca lor? Sau te-a crescut Vanessa de mic copil și noi am trăit altă realitate?

Sunt copii crescuți fără părinți, care și-ar fi dorit iubirea, liniștea zilei de mâine, suportul …de care ai avut parte și nu ai știut să apreciezi…” (Află mai multe detalii aici)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 iun. 2024, 18:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×