Tili Niculae: “Niciodată nu i-am controlat telefonul soțului meu”

Publicat: 31 Jan. 2017, 12:48 Vedete
Tili Niculae: “Niciodată nu i-am controlat telefonul soțului meu”

Atunci când vine vorba despre o relație de durată, cu toții încercăm să aflăm secretul. Tili Niculae are o căsnicie frumoasă, după 6 ani de când sunt căsătoriți, ea și soțul ei încă sunt se răsfață și își fac cadouri simbolice.

“Înainte să apară copilul nostru, eu eram cea care îi pregătea masa și îl așteptam acasă cu diverse delicatesele, acum el este cel care mă așteaptă așa. Niciodată nu am fost de acord cu petalele de trandafiri pe jos. Mi se pare ceva foarte kitchos. Avem o relație bazată pe sinceritate. Nu sunt geloasă și niciodată nu i-am controlat telefonul soțului meu”, ne-a spus Tili.

Sunt foarte multe persoane care acceptă să stea lânga partenerii lor, cu toate că iubirea dintre ei s-a sfârșit, doar pentru că au copiii și le este teamă.  

’’Niciodată nu aș face așa ceva pentru că dacă s-ar ajunge în acel pas să nu mai fie iubire, copilul ar simți. Nu te poți preface în fața lui și decât peste ani să îmi reproșeze că am stat lângă un bărbat pe care nu îl iubeam, mai bine îi spun adevărul și prefer să mă despart”, ne-a mai spus ea.

Tili și soțul ei, Dragoș Popescu, încearcă să-I ofere fetiței lor toată dragostea și tot suportul de care are nevoie, iar la rândul ei, fetița îi răsplătește oferindu-le o dragoste necondiționată. ”Dacă vede că port discuții în contradictoriu cu Dragoș ne atrage atenția să nu ne mai certăm, însă eu îi zic că  noi nu ne certăm ci că doar ne mai tachinăm pentru că așa fac oamenii care se iubesc”,  a mai adăugat ea.

După ce s-a retras din televizune, Tili Nicolae și-a făcut un blog unde scrie despre viața ei.

Publicat: 31 Jan. 2017, 12:48 Vedete
Pe aceeași temă