Tibi Useriu, singurul roman care a reusit sa castige de trei ori la rand cel mai dur maraton din lume! S-a intors fara piele pe talpi si cu degeraturi, dupa ce a indurat temperaturi de -37 de grade

Publicat: 16 Mar. 2018, 22:05 News 3

Felicitari! Victorie incredibila pentru Tibi Useriu. Pentru a treia oara a reusit sa castige cea mai grea competitie. Ultramaratonul de la Polul Nord. Desi a fost greu si a avut de infruntat temperaturi de minus 37 de grade Celsius, el a iesit invingator.

In ultima saptamana, Tibi Useriu a alergat non-stop, el parcurgand peste 600 de kilometri, pe un ger naprasnic. Au fost 173 de ore infernale. Doar 23 de alergatori s-au inscris la proba, insa 16 au abandonat pe parcurs.

La final, a terminat cursa cu picioarele umflate, fara piele pe talpi si un deget degerat. Dar fericit! Pe tot parcursul maratonului a purtat cu el drapelul Romaniei. Tibi Useriu a pornit pe 8 martie in ultramaratonul Arctic Ultra 6633 de la Polul Nord. Dupa ce a trecut prin conditii extreme, sportivul a trecut joi seara de linia de sosire.

A devenit singurul om din lume care a reusit sa castige de trei ori la rand Ultramaratonul de la Cercul Polar, cea mai grea cursa din lume. Aproape 620 de kilometri pe taram inghetat, unde vantul sufla chiar si cu 100 de kilometri pe ora.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Mar. 2018, 22:05 News 3
Pe aceeași temă