Tiberiu Argint a profitat de relația cu Andreea Bălan și a ”legat” un super-business!

Publicat: 20 dec. 2021, 10:58 Autor: Maria Apostol Vedete

 Chiar dacă relația lor nu a durat foarte mult, Tiberiu Argint pare că ar fi profitat la maximum de notorietatea câștigată în urma poveștii de dragoste pe care a trăit-o cu Andreea Bălan. Acesta a dat lovitura în afaceri și s-a transformat, într-un timp extrem de scurt din angajat în patron.

Potrivit surselor CANCAN.RO, la scurt timp după ce s-a cuplat cu Andreea Bălan, Tiberiu ar fi făcut lobby pentru a cumpăra franciza pentru România de la compania daneză de electricitate pentru care lucra la momentul respectiv.

Tânărul era pe atunci doar un simplu angajat. El a reușit să îi convingă pe danezi să-i vândă franciza,  după ce le-ar fi explicat că iubita lui este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară și ar aduce brand-ului un plus de publicitate. Asta doar dacă parafează afacerea. Lucru ce ulterior s-a și întâmplat.

Atunci când lucrurile păreau că merg extrem de bine în cuplu, Andreea Bălan nu și-a lăsat iubitul la greu. Ba chiar l-a susținut. În repetate rânduri, artista a făcut mai multe postări pe Instagram în care a menționat compania daneză. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

De ce s-au despărțit Tiberiu Argint și Andreea Bălan

Potrivit spuselor unui apropiat al celor doi, problemele au început să apară după ce în mediul online au fost postate câteva fotografii cu George Burcea alături de sora lui Tiberiu, Sonia Argint.

Cei doi au participat la un eveniment, unde nu au ezitat să interacționeze. Acest lucru ar fi înfuriat-o pe Andreea Bălan, care nu s-a abținut și a reacționat imediat.

Andreea a mers atât de departe, încât i-a cerut Soniei să șteargă pozele cu George de pe Instagram. I-a spus că s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora lui Tibi i-a explicat că ea nu se implică în astfel de lucruri, că pur și simplu s-au întâlnit la un eveniment, au schimbat câteva cuvinte și au făcut două poze împreună. Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat. Asta l-a îndepărtat mult pe Tibi”, a declarat un apropiat al celor doi pentru impact.ro.

Publicat: 20 dec. 2021, 10:58 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă